Vitakruid
Gratis verzending boven €40
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Klanten beoordelen ons met een 9.3
Vitakruid
sluiten
Vraag gratis advies aan
Doe de vitaminetest!

Bob van Inge koopt 50% aandelen Vitakruid B.V

Vitakruid

Vitakruid

Vitakruid 24 jun. 2015Bijgewerkt: 6 dec. 20212 min. leestijd

"Van kwastenhouder tot aandeelhouder" schreef Elly Korzelius afgelopen 23 juni op haar Facebook. Net daarvoor had zij 50% van de aandelen van Vitakruid verkocht aan haar zoon Bob van Inge.. Bob is als sinds het begin van Vitakruid nauw betrokken bij het bedrijf. Wat begon in 2000 bij het ontwerpen van visitekaartjes en administratieve taken, groeide uit naar het creëren van de strategie en de operationele leiding over het bedrijf. Sinds 2010 is Bob mede verantwoordelijk voor de strategie die mede heeft geleid tot een forse groei van Vitakruid.

Lees verder onder de afbeelding

Bob van Inge koopt 50% aandelen Vitakruid B.V

Met Bob als nieuwe aandeelhouder is er een stevig fundament gelegd voor de toekomst van Vitakruid. Vitakruid BV blijft hiermee een onafhankelijk bedrijf, wat gezien kan worden als een positieve ontwikkeling tussen de bedrijven die in handen komen van multinationals of farmaceutische industrie. Bob van Inge: "Het is een grote stap om het bedrijf van mijn ouders voor de helft over te nemen. Voorlopig zullen ik en mijn ouders samen de leiding nemen over het bedrijf, met als uitzicht dat ik het uiteindelijk compleet ga overnemen. Het is een stap waar ik al lang naar toe leef en klaar voor ben, ook al is het een spannende stap om het ondernemerschap aan te gaan. De strategie blijft ongewijzigd, dus klanten, leveranciers en andere stakeholders zullen van de overdracht weinig merken. In de toekomst hebben wij als doel ons te blijven focussen op het ontwikkelen van hoogwaardige voedingssupplementen en kennis te delen met de professionele zorgverlener. Het is vooral van essentieel belang dat Vitakruid trouw blijft aan de professionals in de gezondheidszorg."

Elly en Bob Elly heeft het bedrijf samen met haar man vanaf de grond af aan met eigen spaargeld opgebouwd tot wat het nu is. Elly Korzelius "In Vitakruid blijft nog steeds een grote passie zitten. De afgelopen 15 jaar heb ik met veel passie en overgave samen met mijn man gewerkt tot wat het nu is geworden. Komende tijd willen wij dit samen met mijn zoon verder uitbouwen en ernaar toe werken dat hij het uiteindelijk helemaal gaat overnemen. Wij weten wat Vitakruid voor de klant betekent en waar wij met Vitakruid naar toe willen."

Wie is Bob van Inge?

Bob van Inge is geboren op 30 juni 1987 te Hillegom, zoon van Elly Korzelius en Hans van Inge. In 2006 behaalde hij zijn VWO diploma waarna hij ging studeren op de Universiteit van Amsterdam en later op de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2011 had hij de bachelor opleiding Bedrijfskunde aan de VU succesvol afgerond met de scripte "Successie in een familiebedrijf: het type leiderschapsrol van de opvolger", waarin hij al duidelijk zijn ambities toonde. In 2013 behaalde hij de titel Master of Science in Business Administration met een specialisatie in Strategie en Organisatie. Waarna hij full-time in het familiebedrijf ging werken.

Merel en Bob Tijdens zijn school en studie heeft hij altijd voor Vitakruid gewerkt en is het orthomoleculaire gedachtegoed hem met de paplepel ingegoten. Bob heeft de laatste 5 jaar intensief samengewerkt met zijn ouders om Vitakruid verder te laten groeien. Binnen Vitakruid neemt Bob vooral de strategie, organisatie en marketing op zich.

Naast Vitakruid heeft Bob ook een druk leven waar hij zich vooral bezig houdt met voetballen, kickboksen, reizen, leuke uitstapjes met zijn vriendin en vrienden en in de wintermaanden zoekt hij de bergen op om te gaan skieën. Hij woont samen met zijn vrouw en zoon in Amsterdam.

Lees hier meer over de toekomstvisie van Vitakruid.

menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan
Doe de vitaminetest!