Ook voor onze ambassadeurs maken we eerst een persoonlijk adviesplan, zodat ze weten wat geschikt is voor hen als individu en wáárom. Zelfs professionals die elke dag bezig zijn met welzijn, voeding en beweging weten niet altijd goed wat ze precies moeten nemen of in welke vorm. Daar helpen we ze graag een handje bij.

Probeer het ook:

Vraag ’t Vitakruid

Leer ze kennen

Ambassadeur

Iris de Goede

Hormoondiëtiste en orthomoleculair therapeut / Irisdegoede.nl

69k+ volgers

Iris weet als hormoondiëtiste grip te krijgen op de hormonale (dis)balans van vrouwen. Met haar orthomoleculaire kennis, die ze deelt via e-books, social media en cursussen, ondersteunt en helpt ze dagelijks veel van haar lezers.

Ambassadeur

Geraldine Kemper

Presentatrice

644k+ volgers

Geraldine is o.a. presentatrice voor reality show Big brother en voor diverse programma's van BNN Vara. Ook maakt ze samen met haar vriendin - en Vitakruid's vriendin - Gwen, een spraakmakende podcast waarin ze hun drukke leven op een luchtige manier doornemen. Of Geraldine nu druk bezig is met het maken van frisse content of lekker tot rust komt tijdens een reis met haar camper, wij zijn blij dat we als partner haar gezondheid mogen ondersteunen.

Ambassadeur

Arie Boomsma

Eigenaar Vondelgym, schrijver en content creator / Arieboomsma.nl

185k+ volgers

Arie is een echte ondernemer als eigenaar van Vondelgym met verschillende locaties door het land. Daarnaast spreidt hij zijn kennis over fitnessgewoonten, leefstijl en levensideologie via zijn social media, podcast en boeken. Bovenal is Arie een gewone vader van zijn drie kinderen en vormt hij samen met zijn echtgenote Romy een prachtig authentiek gezin.

Ambassadeur

Ismee Kok

Deskundige op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde en gifstoffen

59k+ volgers

Ismee deelt dagelijks haar kennis over chemicaliën in voeding, verzorgingsproducten en omgeving. Ze begeleidt vrouwen 1-op-1 in haar praktijk in Haarlem maar neemt haar volgers van over heel het land dagelijks mee in haar zoektocht naar een gezond en gifvrij leven. 'No bullsh*t' en 'zelf nadenken' staat bij haar hoog in het vaandel. 

Ambassadeur

Gwen van Poorten

Media Maker

210k+ volgers

Gwen deelt veel van haar leven en praktische ervaringen via allerlei soorten media zoals podcasts, magazines en boeken. Haar meest recente en succesvolle boek 'Voeten in het stopcontact' leert je bijvoorbeeld om je droomleven te leven en tegelijkertijd mentaal gezond te blijven. Voor Gwen is Vitakruid daar al lange tijd een vast onderdeel van.

Ambassadeur

Rens Kroes

Eigenaar Powerfoodies, schrijfster en foodblogger / renskroes.com

338k+ volgers

Rens Kroes staat bekend om haar gezondheidsbewuste en duurzame benadering van het leven. Met een reeks unieke kookboeken én lifestyleboek is Rens een gepassioneerd schrijfster met een kenmerkende, opgewekte tone of voice en een pionier in het voorlichten van anderen over verstandiger eten en leven. 

Ik zweer bij Vitakruid supplementen voor een killer weerstand. Naast elke dag een pannetje op het vuur, bewegen en goed slapen: dan kan ik best veel aan!

Jet van Nieuwkerk

Multi Dag & Nacht Mama is top voor je dag- en nachtritme en bevat de juiste vorm van foliumzuur. Je wilt namelijk geen goedkope en synthetische variant. Je wilt: actief FOLAAT.

Iris de Goede