Ook voor onze ambassadeurs maken we eerst een persoonlijk adviesplan, zodat ze weten wat geschikt is voor hen als individu en wáárom. Zelfs professionals die elke dag bezig zijn met welzijn, voeding en beweging weten niet altijd goed wat ze precies moeten nemen of in welke vorm. Daar helpen we ze graag een handje bij.

Probeer het ook:

Vraag ’t Vitakruid

Leer ze kennen

Ambassadeur

Arie Boomsma

Eigenaar Vondelgym, schrijver en content creator / Arieboomsma.nl

192k+ volgers

Arie is een echte ondernemer als eigenaar van Vondelgym met verschillende locaties door het land. Daarnaast spreidt hij zijn kennis over fitnessgewoonten, leefstijl en levensideologie via zijn social media, podcast en boeken. Bovenal is Arie een gewone vader van zijn drie kinderen en vormt hij samen met zijn echtgenote Romy een prachtig authentiek gezin.

Ambassadeur

Quinty Trustfull

Televisiepresentatrice

175k+ volgers

Quinty Trustfull is een veelzijdige Nederlandse televisiepresentatrice en voormalig model, bekend van haar 13 jaar lange rol als presentatrice van "Koffietijd". Quinty combineert haar carrière met een gezond en actief leven: ze sport dagelijks en varieert tussen yoga, krachttraining, HIIT-training en boksen. Daarnaast heeft zij een gelukkig gezinsleven samen met haar man Orlando Trustfull en hun twee kinderen.

Ambassadeur

Remy Bonjasky

Voormalig drievoudig K-1 Wereldkampioen en eigenaar Bonjasky Academy

104k+ volgers

Remy was als kickbokskampioen, en nu als eigenaar van zijn eigen Bonjasky Academy, iedere dag bezig het maximale uit zijn lichaam te halen. Zijn routines vol gezonde voeding en beweging zijn bewust en nauwkeurig ingedeeld. Van kwark, fruit en ongebrande noten in de ochtend naar een groenterijk rijst- of pastagerecht, aangevuld met en dierlijke eiwitten zoals kip of vis. Om naar eigen zeggen de optimale balans voor zijn lichaam te vinden vult hij dit aan met supplementen. Bijvoorbeeld met zijn favoriet Magnesium 200 Complex. Zijn tip voor zijn volgers? Houd je aan je plan, dan boek je resultaten!

 

Ambassadeur

Nina Pierson

Onderneemster, auteur & podcasthost

65k+ volgers

Nina is eigenaresse van biologische saladebar ‘SLA’, met vestigingen door heel Nederland. Daarnaast besteedt ze veel aandacht aan duurzaamheid en female empowerment, met name op het gebied van zwanger- en moederschap. Ze schreef hierover twee populaire boeken: ‘Mama’en’ en ‘De geboortebundel’.

Ambassadeur

Romy Boomsma

Columniste, content creator, creative en powermom van drie

157k+ volgers

Romy is de ultieme combinatie van kleurrijk, bohemien en cool. Samen met haar gezin geniet ze van alles wat moeder natuur te bieden heeft op hun boerderij. Romy werpt op ontroerende wijze een licht op zaken die haar na aan het hart liggen, zoals feminisme, moederschap, duurzaamheid en de highs en lows van het leven.

Ambassadeur

Healthy Sisters

Content Creators

78k+ volgers

Najima en Rachida vormen sinds 2014 het duo Healthy Sisters. Met hun platform inspireren ze dagelijks duizenden volgers om een gezonde lifestyle na te leven. Ze staan voor een duurzaam leefstijl waar positiviteit the key is tot alles. 

 

Multi Dag & Nacht Mama is top voor je dag- en nachtritme en bevat de juiste vorm van foliumzuur. Je wilt namelijk geen goedkope en synthetische variant. Je wilt: actief FOLAAT.

Iris de Goede