Vitakruid

Ook voor onze ambassadeurs maken we eerst een persoonlijk adviesplan, zodat ze weten wat geschikt is voor hen als individu en wáárom. Zelfs professionals die elke dag bezig zijn met welzijn, voeding en beweging weten niet altijd goed wat ze precies moeten nemen of in welke vorm. Daar helpen we ze graag een handje bij.

Probeer het ook:

Vraag ’t Vitakruid

Leer ze kennen

Ambassadeur

Ismee Kok

Deskundige op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde en gifstoffen

51k+ volgers

Ismee deelt dagelijks haar kennis over chemicaliën in voeding, verzorgingsproducten en omgeving. Ze begeleidt vrouwen 1-op-1 in haar praktijk in Haarlem maar neemt haar volgers van over heel het land dagelijks mee in haar zoektocht naar een gezond en gifvrij leven. 'No bullsh*t' en 'zelf nadenken' staat bij haar hoog in het vaandel. 

Ambassadeur

Arie Boomsma

Eigenaar Vondelgym, schrijver en content creator / Arieboomsma.nl

180k+ volgers

Arie is een echte ondernemer als eigenaar van Vondelgym met verschillende locaties door het land. Daarnaast spreidt hij zijn kennis over fitnessgewoonten, leefstijl en levensideologie via zijn social media, podcast en boeken. Bovenal is Arie een gewone vader van zijn drie kinderen en vormt hij samen met zijn echtgenote Romy een prachtig authentiek gezin.

Ambassadeur

Iris de Goede

Hormoondiëtiste en orthomoleculair therapeut / Irisdegoede.nl

55k+ volgers

Iris weet als hormoondiëtiste grip te krijgen op de hormonale (dis)balans van vrouwen. Met haar orthomoleculaire kennis, die ze deelt via e-books, social media en cursussen, ondersteunt en helpt ze dagelijks veel van haar lezers.

Ambassadeur

Rens Kroes

Eigenaar Powerfoodies, schrijfster en foodblogger / renskroes.com

338k+ volgers

Rens Kroes staat bekend om haar gezondheidsbewuste en duurzame benadering van het leven. Met een reeks unieke kookboeken én lifestyleboek is Rens een gepassioneerd schrijfster met een kenmerkende, opgewekte tone of voice en een pionier in het voorlichten van anderen over verstandiger eten en leven. 

Ambassadeur

Nina Pierson

Onderneemster, auteur & podcasthost

62k+ volgers

Nina is eigenaresse van biologische saladebar ‘SLA’, met vestigingen door heel Nederland. Daarnaast besteedt ze veel aandacht aan duurzaamheid en female empowerment, met name op het gebied van zwanger- en moederschap. Ze schreef hierover twee populaire boeken: ‘Mama’en’ en ‘De geboortebundel’.

Ambassadeur

Romy Boomsma

Columniste, content creator, creative en powermom van drie

151k+ volgers

Romy is de ultieme combinatie van kleurrijk, bohemien en cool. Samen met haar gezin geniet ze van alles wat moeder natuur te bieden heeft op hun boerderij. Romy werpt op ontroerende wijze een licht op zaken die haar na aan het hart liggen, zoals feminisme, moederschap, duurzaamheid en de highs en lows van het leven.

Ik zweer bij Vitakruid supplementen voor een killer weerstand. Naast elke dag een pannetje op het vuur, bewegen en goed slapen: dan kan ik best veel aan!

Jet van Nieuwkerk

Multi Dag & Nacht Mama is top voor je dag- en nachtritme en bevat de juiste vorm van foliumzuur. Je wilt namelijk geen goedkope en synthetische variant. Je wilt: actief FOLAAT.

Iris de Goede