Vanuit productontwikkeling ontstaat kennis.

We zijn door de jaren heen van praktijk uitgegroeid tot heuse kennisautoriteit. Logischerwijs is kennis de basis voor alles wat we doen. Het stelt ons in staat onze eigen kwaliteitsproducten te creëren, maar ook het beste gezondheidsadvies te bieden.

Die kennis ontstaat voornamelijk vanuit Productontwikkeling. Er wordt op die afdeling veel research gedaan alvorens een nieuwe formule ook echt gemaakt wordt. Al die nieuw opgedane kennis wordt in een potje gestopt, maar ook verder verwerkt in alle vezels van Vitakruid. We maken de complexe zaken graag simpel voor je in blogs en persoonlijke adviezen, maar duiken tevens met veel enthousiasme de diepte in op productpagina’s en tijdens webinars.

“Power is gained by sharing knowledge, not hoarding it.”

Lao Tzu

Educate yourself

Misschien wil je toch zelf graag expert worden op het gebied van gezondheid. Of ben je er al één, maar is je honger naar kennis nog niet gestild. Dat komt goed uit, want we bieden meerdere soorten zelfeducatie, onder andere in samenwerking met de SOHF.

Kennispartner Stichting Ortho Health Foundation

Vitakruid en de Ortho Health Foundation (SOHF) zijn twee entiteiten die werken als één organisatie. De SOHF is elke dag bezig met objectieve research naar nutriënten & aandoeningen, om deze in praktische therapieën te kunnen vertalen. Docenten delen hier ook hun kennis en ervaringen met (toekomstige) gezondheidsprofessionals.

SOHF
Vanuit productontwikkeling ontstaat kennis.
Moderne faciliteiten

Cursisten moeten natuurlijk wel in ultiem comfort een opleiding bij ons of de SOHF kunnen volgen. Daarom hebben we gekozen voor een ruim leslokaal dat ruimte biedt aan 40 leerlingen, uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur. En helemaal on brand is onze chef-kok Karin. Deze groentekunstenares bereidt overheerlijke gezonde maaltijden in onze professionele keuken van maar liefst 45m2.

Uitgebreide blogdatabase

Als je het gewoon leuk vindt om snel wat te leren nodigen we je van harte uit om onze honderden blogs door te nemen. Rijk aan kennis over suppletie en voedingsstoffen, maar ook onderwerpen als zwangerschap, veganisme en sport. Lees wat jij interessant vindt!

Verken alle blogs

Psstt… er zijn wel basics waarvan we denken dat iedereen er baat bij zou hebben om te weten: