Vitakruid
Vitakruid
Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest

Ashwagandha en zwarte peper extract verenigd in één supplement

Ashwagandha en zwarte peper extract verenigd in één supplement

We zien een oudere Indiase man. Hij lijkt rechtstreeks weggelopen uit een traditionele hindoeïstische tempel; lange grijze groezelige baard, oranje gewaad, inclusief goed geknutselde tulband. En om de stereotypering compleet te maken; het welbekende oranje stipje op het voorhoofd. ‘Dit zal u ontspanning en kracht uit de natuur brengen’ horen we achter de grijze groezelige wolk vandaan komen, terwijl we een aantal chocoladebruine, gerimpelde vingers een wat onsmakelijk ogende wortel zien fijnstampen.

Inhoudsopgave

 • Beste ashwagandha extract wereldwijd
 • Natuurlijk extractieproces
 • Toevoeging BioPerine®

Ashwagandha is het vlaggenschip van de Ayurveda, wat letterlijk vertaald de wetenschap van lang leven betekent. In deze traditionele hindoeïstische geneeskunde wordt de lichtbruine wortel al eeuwen gebruikt tegen allerlei kwalen en ongemakken.

De ayurvedische krachtpatser heeft onder andere een ondersteunende rol voor een gezonde hormoonbalans binnen het lichaam*. Hierdoor maakt de adaptogeen het lichaam beter weerbaar tegen stressvolle situaties *.

Denk je dat jij gezond genoeg eet en leeft?

Check het via onze vitaminetest en kijk of jij extra vitaminen of mineralen moet nemen.

Doe de vitaminetest
Vitaminetest

Daarnaast heeft het kruid een ondersteunende rol voor de cognitie, helpt het spieren op te bouwen en een goed uithoudingsvermogen te behouden*. Verder mogen we aan de veelzijdige wortel het behoud van een gezonde seksuele functie voor mannen, en gezonde voortplantingsorganen van vrouwen toeschrijven*.

Een van de weinige kruiden met wetenschappelijk onderbouwde toepassingen voor zowel de psychologische, als fysiologische aspecten van het menselijk lichaam!

De voordelen van Ashwagandha KSM-66® & Bioperine®
 • Ashwagandha is het vlaggenschip van de Ayurvedische geneeskunde
 • Gebruik van het gerenommeerde KSM-66® extract
 • Hoogst geconcentreerde full-spectrum extract wereldwijd
 • Natuurlijk extractieproces door traditionele melkbehandeling
 • Toevoeging van Bioperine® voor een betere opname
Ashwagandha KSM-66® & Bioperine®
60 vega capsules
€ 22,90
Bekijk product

Beste ashwagandha extract wereldwijd

Voor onze Ashwagandha KSM-66® met Bioperine® hebben we gekozen voor het beste ashwagandha extract wereldwijd beschikbaar. KSM-66®, een full-spectrum extract dat uitsluitend bestaat uit de wortels van de Withania somnifera Dunal plant. Een full-spectrum extract definiëren we als een extract waarin alle componenten van het originele kruid evenredig aanwezig zijn, zonder de overrepresentatie van één van de werkzame stoffen. Alle componenten moeten namelijk in hun natuurlijke proportie aanwezig zijn voor een optimaal effect.

Natuurlijk extractieproces

Bovendien is het extractieproces van ons ashwagandhaproduct geheel natuurlijk. Het KSM-66 extractieproces voltrekt zich aan de hand van een voorbehandeling met melk. Daarom bevat het  Ixoreal paradepaardje dus ook sporen van lactose. Het gebruik van zuivel bij het extractieproces stamt uit de originele ayurvedische geneeskunde. Door het gebruik van de witte zuiveldrank, in plaats van alcohol of andere stoffen, mogen we spreken van een natuurlijk extractieproces.

 
Zoek een therapeut bij jou in de buurt.
Pos

Toevoeging BioPerine®

BioPerine® (95-98% piperine) is een extract verkregen uit de zwarte pepervrucht. Piper Nigrum, de naam die de plant waar zwarte peper van afkomstig is draagt, wordt geteeld in de vochtige, voedselrijke bodemregio's van Zuid-India. Sabinsa, de onderneming die BioPerine® in het assortiment heeft, ziet er op toe dat de boeren de delicate peperbessen oogsten net voor het rijpen. Vervolgens drogen de agrariërs de bessen in de zon, waardoor we een optimale kwaliteit kunnen garanderen.

BioPerine® is het enige extract uit piperine dat de gepatenteerde status draagt. Het hoogwaardige nutriënt heeft deze status verkregen door de verwerving van de karakteristieken zuiver, veilig en effectief, aan de hand van een aantal klinische tests. Aan Ashwagandha KSM 66® is Bioperine® toegevoegd, omdat het zorgt voor een betere opname van ashwagandgha.

Het nieuwste product in ons assortiment, Ashwagandha KSM-66® met Bioperine®. De combinatie van een traditionele smaakversterker en een wortelextract, op het oog niet de meest voorspelbare combinatie, maar bewezen effectief!

*Voorlopig toegestane gezondheidsclaims:

 • Ashwagandha heeft adaptogene eigenschappen en draagt bij aan een goede geestelijke balans.
 • Ashwagandha helpt bij het handhaven van fysieke en mentale capaciteiten in geval van vermoeidheid en concentratieverlies.
 • Ashwagandha ondersteunt het energieniveau, uithoudingsvermogen en heeft een rol in de opbouw van spieren.
 • Ashwagandha ondersteunt de gezondheid van de vrouwelijke voortplantingsorganen en de seksuele functie van mannen.
 • Ashwagandha helpt het lichaam omgaan met stress.
 • Zwarte peper ondersteunt de spijsvertering, de gezondheid van de luchtwegen en het zenuwstelsel.
 • Zwarte peper heeft een rol in de bloedcirculatie, de vertering van gifstoffen en is een antioxidant.
Gratis advies op maat

Ben je niet helemaal zeker of je dit product wel of niet nodig hebt? Schroom niet om ons te bellen op +31 252 534 883 of stuur een mail door op de onderstaande button te klikken.


Menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest