Vraag gratis advies aan
Doe de Vitaminetest

Ashwagandha en zwarte peper extract verenigd in één supplement

Ashwagandha helpt bij vermoeidheid, de geestelijke balans, het energieniveau en de concentratie. Lees alle eigenschappen van ashwagandha op Vitakruid.nl

Lees verder onder de afbeelding

Ashwagandha en zwarte peper extract verenigd in één supplement

Onderwerpen in dit artikel

 • Beste ashwagandha extract wereldwijd
 • Natuurlijk extractieproces
 • Toevoeging BioPerine®

Ashwagandha is het vlaggenschip van de Ayurveda, wat letterlijk vertaald de wetenschap van lang leven betekent. In deze traditionele hindoeïstische geneeskunde wordt de lichtbruine wortel al eeuwen gebruikt tegen allerlei kwalen en ongemakken.

De ayurvedische krachtpatser zorgt onder andere voor ontspanning en is goed voor de geestelijke balans**. Hierdoor ondersteunt de adaptogeen de mentale functie**.

Welk supplement is geschikt voor mij?

Check het via onze vitaminetest en kijk welke vitaminen en mineralen relevant zijn.

Doe de Vitaminetest

Een van de weinige kruiden met wetenschappelijk onderbouwde toepassingen voor zowel de psychologische, als fysiologische aspecten van het menselijk lichaam!

Voordelen product
 • Wetenschappelijk onderbouwd Ashwagandha KSM-66® extract
 • Ashwagandha draagt bij aan de groei van spiermassa**
 • Ashwagandha helpt bij stress-situaties**

Beste ashwagandha extract wereldwijd

Voor onze Ashwagandha KSM-66® met Bioperine® hebben we gekozen voor het beste ashwagandha extract wereldwijd beschikbaar. KSM-66®, een full-spectrum extract dat uitsluitend bestaat uit de wortels van de Withania somnifera Dunal plant. Een full-spectrum extract definiëren we als een extract waarin alle componenten van het originele kruid evenredig aanwezig zijn, zonder de overrepresentatie van één van de werkzame stoffen. Alle componenten moeten namelijk in hun natuurlijke proportie aanwezig zijn voor een optimaal effect.

Natuurlijk extractieproces

Bovendien is het extractieproces van ons ashwagandhaproduct geheel natuurlijk. Het KSM-66 extractieproces voltrekt zich aan de hand van een voorbehandeling met melk. Daarom bevat het Ixoreal paradepaardje dus ook sporen van lactose. Het gebruik van zuivel bij het extractieproces stamt uit de originele ayurvedische geneeskunde. Door het gebruik van de witte zuiveldrank, in plaats van alcohol of andere stoffen, mogen we spreken van een natuurlijk extractieproces.

Zoek een Vitakruid therapeut bij jou in de buurt.

Of vraag vrijblijvend online advies aan

Toevoeging BioPerine®

BioPerine® (95-98% piperine) is een extract verkregen uit de zwarte pepervrucht. Piper Nigrum, de naam die de plant waar zwarte peper van afkomstig is draagt, wordt geteeld in de vochtige, voedselrijke bodemregio's van Zuid-India. Sabinsa, de onderneming die BioPerine® in het assortiment heeft, ziet er op toe dat de boeren de delicate peperbessen oogsten net voor het rijpen. Vervolgens drogen de agrariërs de bessen in de zon, waardoor we een optimale kwaliteit kunnen garanderen.

BioPerine® is het enige extract uit piperine dat de gepatenteerde status draagt. Het hoogwaardige nutriënt heeft deze status verkregen door de verwerving van de karakteristieken zuiver, veilig en effectief, aan de hand van een aantal klinische tests. Aan Ashwagandha KSM 66® is Bioperine® toegevoegd, omdat het zorgt voor een betere opname van ashwagandgha.

Het nieuwste product in ons assortiment, Ashwagandha KSM-66® met Bioperine®. De combinatie van een traditionele smaakversterker en een wortelextract, op het oog niet de meest voorspelbare combinatie, maar bewezen effectief!

Meer informatie over voeding en suppletie ter ondersteuning van je weerstand lees je op onze gezondheidsdoelpagina immuunsysteem.

**Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating:

 • Ashwagandha ontspant en is gunstig voor een goede geestelijke balans
 • Ashwagandha is een anti-oxidant en is ter bescherming van gezonde cellen en weefsels
 • Ashwagandha heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten
 • Ashwagandha draagt bij tot normale mentale prestaties, het functioneren van het geheugen en is goed voor de leerprestatie
 • Ashwagandha ondersteunt de mentale functie, het energieniveau en heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen
 • Zwarte peper is goed voor de spijsvertering, de luchtwegen, het zenuwstelsel en het behoud van een gezonde spijsvertering
 • Zwarte peper helpt op gewicht te blijven, is een anti-oxidant en ondersteunt het immuunsysteem
 • Zwarte peper draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie en levert een bijdrage aan het gezond houden van de huid

Kom je er niet uit?
Vraag ’t Vitakruid!
Onze productadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen en geven gratis advies op maat.
Vraag gratis advies aan
Britt

Britt

Productadviseur