Vitakruid
Vraag gratis advies aan
Doe de vitaminetest

Atrimove, een effectieve formule voor botten, spieren en gewrichten

Janneke Lindhout

Janneke

R&D Officer 27 feb. 2019Bijgewerkt: 2 nov. 20224 min. leestijd

Een rondje fietsen wordt een obstakel, de trap zorgt voor krakende knieën of gewoonweg uit bed komen voelt aan als een halve dagtaak. Stuk voor stuk uitingen van het natuurlijk verouderende bewegingsapparaat. Nu brengt Vitakruid je ondersteuning in een maatschepje.

Kijk voor meer informatie op onze gezondheidsdoelpagina botten & gewrichten.

Lees verder onder de afbeelding

Atrimove, een effectieve formule voor botten, spieren en gewrichten

Onderwerpen in dit artikel

 • Glucosamine
 • Chondroïtine
 • MSM
 • Mangaan & vitamine C
 • Magnesium &vitamine B6
 • Calcium & vitamine D
 • Prijs-kwaliteit verhouding
 • Poedervorm

Atrimove, een uniek product met verschillende nutriënten die goed zijn voor het kraakbeen, zorgen voor weefselgroei, een rol hebben in botaanmaak en ondersteuning bieden bij collageenvorming.* Een uitgebalanceerde formule die je wordt aangeboden tegen een ongeëvenaard lage prijs!

Voordelen product
 • Unieke nutriëntencombinatie (Glucosamine, Chondroïtine en MSM)
 • Goed voor skelet en kraakbeen*
 • Ongekende prijs-kwaliteit verhouding

Glucosamine

Atrimove® bevat 2000 mg glucosaminesulfaat. Dit staat gelijk aan maar liefst 1750 mg elementaire glucosamine. Wereldwijd is er geen enkel glucosamine supplement met een dergelijk hoge dosering. Laat staan dat er een glucosamine product bestaat dat met zo veel andere gezondheidsbevorderende nutriënten wordt gecombineerd. Daarnaast garandeert Vitakruid de allerhoogste kwaliteitseisen met betrekking tot zuiverheid en microbiologische kwaliteit volgens United States Pharmacopoeia richtlijnen.

Kom je er niet uit?
Vraag ’t Vitakruid!
Onze orthomoleculair therapeuten beantwoorden graag al jouw vragen en geven gratis advies op maat.
Vraag gratis advies aan
Avatar

Iris

Orthomoleculair Therapeut

Chondroïtine

Chondroïtine is een kostbare grondstof waar vaak op bezuinigd wordt. Bij Vitakruid houden we niet van bezuinigen op waardevolle nutriënten, en dus bevat Atrimove® maar liefst 1500 mg chondroïtine, een riante dosering! De verhouding chondroïtine/glucosaminesulfaat in Atrimove® is 3:4, de dosering met de beste resultaten in de huidige wetenschappelijke literatuur. We willen uitsluitend de beste nutriënten in onze producten. Daarom wordt de chondroïtine in Atrimove® getest op kwaliteit en zuiverheid volgens de laatste regels van Pharmacopeia European.

MSM

MSM (methylsulfonylmethaan) is een zwavel die in iedere lichaamscel vertegenwoordigd is. De zwavelsoort wordt in supplementen voor het bewegingsapparaat vaker gecombineerd met glucosamine, chondroïtine en in uitzonderlijke gevallen met vitamine C. Een dosering van 3000 mg is echter uniek. Samen met de hoge doseringen glucosamine (1750 mg) en chondroïtine (1500 mg) is Atrimove® het hoogst gedoseerde combinatiepreperaat verkrijgbaar!

Mangaan & vitamine C

Atrimove® bevat de hoge dosering van 7,6 mg mangaan per maatschep. In die dosering is het mineraal goed voor de botaanmaak en het kraakbeen.* Daarnaast zorgt het nutriënt voor de bescherming van het lichaam tegen oxidatieve schade.* Een eigenschap die we ook aan vitamine C toeschrijven.* Bovendien bevat Atrimove® vitamine C in de vorm calcium/magnesium ascorbaat. Een uiterst goed opneembare vorm die voor een synergetische werking zorgt met calcium en magnesium. Twee nutriënten die een waardevolle aanvulling voor de Atrimove® formule vormen!

Infographic Mangaan Vitamine C


Magnesium & vitamine B6

Magnesium is een gezondheidsduizendpoot die bij meer dan 300 biochemische processen in het lichaam betrokken is. Binnen Atrimove® fungeert het mineraal voornamelijk als beschermer van sterke botten en spieren.* Magnesium wordt bijgestaan door vitamine B6 in de veilige vorm pyridoxaal-5-fosfaat, wat de kans op stapelingen in het lichaam minimaliseert. B6 is een veelzijdige vitamine, die er mede voor zorgt dat je lichaam magnesium beter opneemt.*

Infographic Magnesium B6


Calcium & vitamine D

Calcium is een fundamenteel mineraal dat voornamelijk te vinden is in de botten. Het vervult daar een rol in botaanmaak.* Daarnaast is het veelzijdige mineraal goed voor de spieren en het skelet.* Door de combinatie met de zonnevitamine (D3)neemt je lichaam de klassieke botversterker beter op.* Twee verwanten voor de gezondheid van je bewegingsapparaat!

Infographic Calcium D3
 

Prijs-kwaliteit verhouding

Atrimove is het voordeligste product op de markt waarin glucosamine, chondroïtine en MSM gecombineerd zijn. Een mooie bewering natuurlijk, die je ongetwijfeld wel vaker hoort. We kunnen onze bewering echter onderbouwen met feiten.

Zo betaal je voor een dagdosering Atrimove® € 1,32, en dan ontvang je een goed gevulde maatschep van 10 gram. Een dagdosering Atrimove® bevat 1750 mg elementaire glucosamine, 1500 mg chondroïtine en 3000 mg MSM, samen 6,25 gram van de actieve nutriënten in één maatschep.

Wanneer we nu de prijs van een dagdosering (€1,32) delen door het actieve complex per maatschep (6,25 gram) dan weten we de prijs van één gram actief complex Atrimove® (glucosamine, chondroïtine en MSM). Dat maakt dus €1,32 / 6,25 = €0,21 per gram actief complex Atrimove®.

In de grafiek hieronder zie je onze prijs per gram actief complex vergeleken met concurrerende producten. Kleine kanttekening, deze concurrerende producten bevatten allemaal geen vitamine C, vitamine B6, vitamine D3, mangaan, magnesium of calcium!

Prijsgrafiek Atrimove

Denk je dat jij gezond genoeg eet en leeft?

Check het via onze vitaminetest en kijk of jij extra vitaminen of mineralen moet nemen.

Doe de Vitaminetest

Poedervorm

Atrimove® granulaat is een supplement in poedervorm. We verkopen dit poeder ook in capsulevorm, Atrimove® capsules. Het grote voordeel van granulaat ten opzicht van capsules is dat je slechts éénmaal per dag één maatschep hoeft in te nemen. Deze ene maatschep staat gelijk aan 10 capsules.

Voordelen product
 • Unieke nutriëntencombinatie (Glucosamine, Chondroïtine en MSM)
 • Goed voor skelet en kraakbeen*
 • Ongekende prijs-kwaliteit verhouding

*Goedgekeurde gezondheidsclaims van Atrimove Granulaat

Denk je dat jij gezond genoeg eet en leeft?

Check het via onze vitaminetest en kijk of jij extra vitaminen of mineralen moet nemen.

Doe de Vitaminetest