Vitakruid
Gratis verzending boven €40
Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Vitakruid
sluiten
Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest

Ons Resveratrol extract is wéér in de prijzen gevallen!

Ons Resveratrol extract is wéér in de prijzen gevallen!

In 2018 ontving Veri-te™ producent Evolva al de prijzen Editor’s Award for Functional Food Innovation en de Editor’s Award for Innovation voor de werking van haar resveratrol. De goudregen van de antioxidant kreeg vorige maand een nieuwe episode.

Op de Nutra Ingredients-Asia Awards 2020 mocht de prestigieuze biotech ontwikkelaar namelijk de award voor het beste Nutrition Research Project in handen nemen. Evolva kreeg de trofee toebedeeld voor positieve onderzoeksresultaten in het onderzoeksproject RESHAW (Resveratrol Supporting Healthy Aging in Women).

Inhoudsopgave

  • Waarom resveratrol gebruiken?
  • Hoge dosering trans-resveratrol van 200 mg
  • Zwarte peper extract (Bioperine®️) verbetert de opname

Waarom resveratrol gebruiken?

Wijndrinkers die graag het gezonde karakter van hun favoriete druivendrankje benadrukken zullen deze stof ongetwijfeld wél kennen. Wellicht onder de noemer polyfenolen, want dat is de familie waartoe we resveratrol mogen rekenen.
De polyfenool is namelijk een krachtig antioxidant die daarmee de gezondheid van hart en bloedvaten ondersteunt**.

Hier beschermen de stoffen onze celkern door zogenoemde vrije radicalen weg te vangen. Een belangrijk proces, want radicalen zijn de voornaamste stoffen die schade toebrengen aan onze cellen en weefsels. Het antioxidatieve karakter van resveratrol zorgt bovendien dat het nutriënt de gezondheid van hart en bloedvaten ondersteunt**.

Advies nodig over resveratrol?

Onze orthomoleculair therapeuten beantwoorden graag al jouw vragen en geven gratis advies op maat.

Vraag gratis advies aan!
Avatar

Merel

Orthomoleculair Therapeut

Hoge dosering trans-resveratrol van 200 mg

Er viel ons echter iets op toen we het resveratrol aanbod op de Nederlandse markt analyseerden. Het gros van de producten bevatten tussen de 50 en 100 mg trans-resveratrol. Een prima dosering voor bepaalde toepassingen, zoals het ervaren van de voordelen van een antioxidant**.

Desondanks kennen we een recent gevonden toepassing waarbij de wetenschap tot wel 2 gr trans-resveratrol per dag aanbeveelt. Een onmogelijke expeditie met een supplement in de dosering van 50 mg. Daarom bevat onze Resveratrol 200 mg met Bioperine®️ maar liefst 200 mg resveratrol extract per capsule!


Zwarte peper extract (Bioperine®️) verbetert de opname

En we vonden nog een probleem voor de in rode wijn aanwezige polyfenol. Resveratrol heeft op zichzelf namelijk een lage biologische beschikbaarheid. Hierdoor neemt ons lichaam het nutriënt in geringe mate op.

Daarom hebben we een zwarte peper extract aan de formule toegevoegd! Uit onderzoek van Johnson et al., uit 2011 blijkt namelijk dat het toevoegen van de specerij zorgt voor een betere opname van resveratrol. We kiezen bovendien voor Bioperine®️; het enige extract uit piperine dat de gepatenteerde status draagt en dus optimale werkzaamheid garandeert.

Resveratrol met Bioperine® al het goede van wijn, nu in een capsule!

De voordelen van product
  • Resveratrol is een krachtig antioxidant en ondersteunt hart en bloedvaten**
  • Een hoge dosering van 200 mg per capsule
  • Puur en vervuilingsvrij trans-resveratrol extract van ten minste 98%
  • Betere opname door toevoeging zwarte peperextract (BioPerine®)
  • Het resveratrol extract Veri-te™ won drie prijzen
Resveratrol 200 mg met Bioperine®
60  vegan capsules
€ 39,90
Bekijk product


Denk je dat jij gezond genoeg eet en leeft?

Check het via onze vitaminetest en kijk of jij extra vitaminen of mineralen moet nemen.

Doe de Vitaminetest
Vitaminetest

**Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating:

  • Resveratrol is een anti-oxidant en ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten
  • Resveratrol is goed voor de bloedcirculatie en de bloeddruk
  • Resveratrol draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade

Referenties

1. Johnson, J. J., Nihal, M., Siddiqui, I. A., Scarlett, C. O., Bailey, H. H., Mukhtar, H., & Ahmad, N (2011). Enhancing the bioavailability of resveratrol by combining it with piperine. Molecular nutrition & food research, 55(8), 1169-1176


menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest