Vitakruid
Vitakruid
Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest

Ons Resveratrol extract is wéér in de prijzen gevallen!

Ons Resveratrol extract is wéér in de prijzen gevallen!

In 2018 ontving Veri-te™ producent Evolva al de prijzen Editor’s Award for Functional Food Innovation en de Editor’s Award for Innovation voor de werking van haar resveratrol. De goudregen van de antioxidant kreeg vorige maand een nieuwe episode.

Op de Nutra Ingredients-Asia Awards 2020 mocht de prestigieuze biotech ontwikkelaar namelijk de award voor het beste Nutrition Research Project in handen nemen. Evolva kreeg de trofee toebedeeld voor positieve onderzoeksresultaten in het onderzoeksproject RESHAW (Resveratrol Supporting Healthy Aging in Women).

Inhoudsopgave

  • Waarom resveratrol gebruiken?
  • Hoge dosering trans-resveratrol van 200 mg
  • Zwarte peper extract (Bioperine®️) verbetert de opname

Waarom resveratrol gebruiken?

Wijndrinkers die graag het gezonde karakter van hun favoriete druivendrankje benadrukken zullen deze stof ongetwijfeld wél kennen. Wellicht onder de noemer polyfenolen, want dat is de familie waartoe we resveratrol mogen rekenen.
Polyfenolen zijn van nature krachtige antioxidanten; belangrijke nutriënten die we in al onze cellen vinden**.

Hier beschermen de stoffen onze celkern door zogenoemde vrije radicalen weg te vangen. Een belangrijk proces, want radicalen zijn de voornaamste stoffen die schade toebrengen aan onze cellen en weefsels. Het antioxidatieve karakter van resveratrol zorgt bovendien dat het nutriënt de gezondheid van hart en bloedvaten ondersteunt**.

Meer lezen


Menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest