Vitakruid
Vitakruid
Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest

In verwachting? Bekijk deze 17 tips voor je zwangerschap!

In verwachting? Bekijk deze 17 tips voor je zwangerschap!

Alle vrouwen die een zwangerschap hebben meegemaakt zullen het kunnen beamen: in verwachting zijn is een hele mooie en bijzondere gebeurtenis. Hoe speciaal is het dat jouw lichaam functioneert als huisje voor een leven dat nog maar net begint? Daarom is het belangrijk om de eerste leefomgeving van je kindje in optimale conditie te houden. 

Er komt veel meer bij een zwangerschap kijken dan je in de eerste instantie denkt. Je past je dagindeling erop aan, je eetpatroon verandert en beweging wordt nog belangrijker dan het al was. Hierom is het handig om de do’s and don’ts van in verwachting zijn te kennen en toe te passen. Wij zijn tenslotte van mening dat tips voor zwangere vrouwen altijd welkom zijn!

Inhoudsopgave

  • Wat kun je het beste doen bij een zwangerschap?
  • Tips voor een goede zwangerschap
  • En wat kun je beter niet doen?
  • Dit kun je het beste niet doen tijdens de zwangerschap
  • Supplementen bij zwangerschap?
  • Tot slot


Wat kun je het beste doen bij een zwangerschap?

Inmiddels ben je al helemaal ingesteld op het krijgen van een baby. Je ideeën voor de kinderkamer kun je in de praktijk brengen en je top-10 namenlijstje ligt pontificaal op de eettafel. Je kan niet wachten tot het kleintje wordt geboren! Alleen heb je het lijstje met tips voor een goede zwangerschap nog niet doorgenomen. Integendeel, die heb je nog niet eens gemaakt. Gelukkig hebben wij dat lijstje al voor je gemaakt. 

Meer lezen


Menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest