Vitakruid
Gratis verzending boven €40
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Klanten beoordelen ons met een 9.3
Vitakruid
sluiten

Diepzeevisolieconcentraat (GoldenOmega®)

Diepzeevisolieconcentraat (GoldenOmega®)

Diepzeevisolieconcentraat is visolie van de uiterst duurzame nutriëntenontwikkelaar GoldenOmega®. 

Visolie wordt gewonnen uit vissen en schelpdieren met een hoog omega 3-gehalte. Zo is de vloeistof rijk aan omega 3-vetzuren EPA en DHA. Voornamelijk vette vissen staan bekend om hun hoge omega 3-gehalte. Echter maken vissen niet zelf de omega 3-vetzuren EPA en DHA aan. De echte bron hiervan zijn algen, die de vissen eten. Zo komen ze zelf aan hun hoge gehalte vetzuren.

De lange keten omega 3-vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) zijn officieel geen essentiële vetzuren. Het lichaam is namelijk in staat om deze vetzuren aan te maken uit het essentiële plantaardige omega 3-vetzuur ALA (alfalinoleenzuur). Uit onderzoek blijkt echter dat deze omzetting in het lichaam heel inefficiënt is, waardoor we ze toch onder de essentiële vetzuren scharen.

GoldenOmega®

GoldenOmega® ontwikkelt kwaliteitsvisolie met een hoog gehalte omega 3-vetzuren. Zo bestaat hun visolieconcentraat uit meer dan 80% EPA en DHA, de werkzame stoffen in visolie. Bovendien bieden ze de omega 3-vetzuren aan in de natuurlijke triglyceride-vorm, de best opneembare vorm voor het menselijk lichaam. De visolie van GoldenOmega® heeft daarnaast een hele lage oxidatiegraad. De uiterst lage ToTox-waarde van onder de 5 ligt namelijk maar liefst vijf keer lager dan de Europese richtlijn. Dit resulteert in een vrijwel transparante vloeistof, waarin je direct de puurheid terugziet. Bovendien heb je hierdoor geen last van visachtige oprispingen, waarbij je de vissmaak ‘opboert’. 

De visolie van GoldenOmega® is volledig duurzaam geproduceerd. Zo winnen ze de olie uit ansjovis, een niet-bedreigde vissoort met van nature een korte levensduur. Daarnaast vindt de visvangst en het productieproces gecentraliseerd plaats in Chili, met de meest visrijke wateren ter wereld. Zo voorkomen ze onnodige CO2-uitstoot. Ook het productieproces is duurzaam: ze gebruiken namelijk uitsluitend groene energie. Ten slotte beschikt GoldenOmega® over alle belangrijke duurzaamheidscertificaten, waaronder: Green-e®, IFOS®, Friend of the Sea® en Marin Trust®.

Synoniem van Diepzeevisolieconcentraat (GoldenOmega®):
Diepzeevisolieconcentraat (GoldenOmega®)

Producten met Diepzeevisolieconcentraat (GoldenOmega®)
Visolie 1400 TG met D3
VormDiepzeevisolieconcentraat (GoldenOmega®)
Product Visolie 1400 TG met D3 -
Standaarddoseringen
1400 mg per 1 tablet
Producten met Diepzeevisolieconcentraat (GoldenOmega®)
VormProductStandaarddoseringen
Diepzeevisolieconcentraat (GoldenOmega®)
Visolie 1400 TG met D3
Visolie 1400 TG met D3 - 1400 mg per 1 tabletBekijk product
menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest