Vitakruid
Gratis verzending boven €40
Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Vitakruid
sluiten
Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest

Vitakruid presenteert u: B12 Combi 6.000

Vitakruid presenteert u: B12 Combi 6.000

Ben je vaak moe, futloos, of wil lang concentreren maar niet lukken? Het zou zo maar kunnen dat je een ontoereikend vitamine B12 gehalte hebt. Maar de huidige markt wordt overspoelt met vitamine B12 producten, en ze claimen natuurlijk allemaal de beste te zijn. We leggen je graag uit waarom de Combi B12 6000 van Vitakruid de beste keus is op zowel prijs- als kwaliteitsgebied

Inhoudsopgave

 • Hoge doseringen B12
 • Snelle opname
 • P-5-P
 • Quatrefolic (5-MTHF)
 • Biologisch actieve vormen

Welk vitamine B12 supplement bij jou past?

Check het met onze Vitamine B12 test en ontdek welk supplement bij jouw situatie past.

Doe de Vitamine B12 test
Vitaminetest

Hoge doseringen B12

Hoge doseringen B12 gecombineerd met Quatrefolic® en pyridoxaal-5-fosfaat, de kern van onze B12 Combi 6.000. Deze hoogwaardige combinatie heeft een aantoonbaar gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid. Daarnaast hebben de uiterst zorgvuldig uitgekozen nutriënten in dit product een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen. Bovendien zorgt B12 Combi 6.000 voor een verbeterde functie van het zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen en heeft het een rol in het cel vernieuwingsproces. Een veelzijdig en innovatief product! 

Snelle opname

Vitakruid biedt je de B12 Combi 6000 aan in de vorm van een smelttablet. Opname via het mondslijmvlies zorgt voor een snelle en verbeterde opname van de werkzame nutriënten. Bovendien is de lichtzoete smaak van de B12 Combi 6000 smelttablet zeer aangenaam!

Smelttablet vs Normale tablet


P-5-P (vitamine B6)

Vitamine B6 heeft vele wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsbevorderende effecten voor het lichaam. Zo is de vitamine onder andere goed voor de aanmaak van rode bloedcellen, de eiwitproductie en cysteïne aanmaak. Pyridoxaal-5-fosfaat (de biologisch actieve, co-enzymatische vorm van vitamine B6) heeft een betere biologische beschikbaarheid en is veiliger dan pyridoxine. We gebruiken in onze producten uitsluitend de vorm P-5-P. 

 
Zoek een therapeut bij jou in de buurt.
Pos

Quatrefolic® (5-MTHF)

Quatrefolic®, ook wel de vierde generatie folaat genoemd heeft een superieure biologische beschikbaarheid ten opzichte van synthetische vormen van foliumzuur. We garanderen stabiliteit door de binding met glucosaminezout in plaats van de binding aan calciumzout (de derde generatie van folaat). Bovendien moeten reguliere foliumzuurvormen eerst worden omgezet in 5-MTHF voordat het functioneel is voor het lichaam.  Quatrefolic® is de reeds omgezette vorm, 5-MTHF waardoor het lichaam geen verdere hulpnutriënten nodig heeft om het effect van foliumzuur te ervaren. De nummer één folaatvorm wereldwijd!

Grafiek Quatrefolic

Biologisch actieve vormen

De best opneembare vormen van vitamine B12 zijn methylcobalamine en adenosylcobalamine. Dit zijn beide biologisch actieve vormen die niet meer omgezet hoeven te worden door de maag en darmen. Zowel methylcobalamine als adenosylcobalamine hebben belangrijke biochemische en therapeutische voordelen in vergelijking met andere, niet actieve, vormen van vitamine B12.

Vitakruid wil altijd een stapje verder gaan in de bevordering van de gezondheid. De B12 Combi 6000 is een product dat deze visie onderstreept. Een innovatieve formule die de huidige markt ontstijgt.

De voordelen van product
 • B12 in beste vormen methyl- en adenosylcobalamine
 • B12 samen met foliumzuur en B6 voor optimaal effect
 • Quatrefolic®, de best opneembare vorm van foliumzuur
 • Foliumzuur voorkomt disbalans van vitamine B12
 • Hoge dosering van 6.000 mcg B12 per smelttablet
 • Vitamine B6 in de veilige en natuurlijke vorm pyridoxaal-5-fosfaat
 • Natuurlijk aardbei aroma als smaakmaker
 • Vitamine B6 verbetert de opname van B12
 • B12 heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*
 • Vitamine B12 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem*
 • Snelle opname door smelttablet
B12 Combi 6000 met folaat en P-5-P
60  smelttabletten (rond)
Vanaf€ 34,90
Bekijk product


menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest