Voedingswaarden
Per portie:
- Calorieën: 640 Kcal
- Koolhydraten: 47,9 gram
- Vetten: 48,4 gram
- Eiwitten: 14,3 gram
Bereidingstijd
- Bereiding: 5 minuten
- Wachttijd: minimaal 4 uur
- Totaal: minimaal 4 uur en 5 minuten
Ingrediënten
Voor één portie:
- 2 eetlepels chiazaad
- 1 scoop Vitakruid Matcha Collageen
- 100ml warm water
- 150ml kokosmelk
- 100ml kokosroom
- 2 theelepels ahornsiroop
- 1 theelepel vanille extract
- Topping: blauwe bessen en kokosrasp
Instructies
- Meng de scoop Matcha Collageen met 100 ml warm water. Gebruik hiervoor bij voorkeur een elektrische melkschuimer, zodat er geen klontjes ontstaan.
- Doe het matchamengsel samen met de chiazaadjes, kokosmelk, kokosroom, ahornsiroop en vanille-extract in een weckpot of afsluitbaar bakje.
- Roer alles goed door zodat alles gelijkmatig verdeeld is.
- Plaats de pot in de koelkast en roer de pudding na een paar uur nog eens goed door om klontvorming te voorkomen.
- Laat de chiapudding minimaal 4 uur, maar bij voorkeur een hele nacht, in de koelkast opstijven.
- Serveer de pudding de volgende ochtend met een topping van blauwe bessen en eventueel wat kokosrasp voor extra smaak en textuur.
Voordelen product
- Gehydrolyseerd Solugel® collageen voor de beste opname en effectiviteit
- Traditionele Japanse schaduwmethodes geven verfijnd aroma en smaak
- Maakt de huid zachter, gladder en soepeler
Deze Matcha Collageen Chiapudding is ideaal als ontbijt of snack: fris, licht en boordevol goede voedingsstoffen. Je kunt de pudding tot 3 dagen in de koelkast bewaren in een afgesloten potje. Let wel op: hoe langer de chiapudding staat, hoe dikker hij kan worden.
Tip: maak gerust meerdere porties in één keer, zodat je altijd een voedzaam ontbijtje klaar hebt staan.
Eet smakelijk!