Vraag gratis advies aan
Doe de Vitaminetest

Ontdek wat Vitakruid voor drukke moeder Nina Pierson betekent

Wil jij weten welke supplementen je kan gebruiken voor jezelf als moeder en je gezin? Onze ambassadeur en moeder van 3 kinderen Nina Pierson neemt je mee door haar keuzes.

Nina Pierson heeft veel titels achter haar naam staan. Zo is ze ondernemer, eigenaresse van saladebar ‘SLA’, auteur, podcast host en moeder van 3 kinderen. Ze besteedt veel aandacht aan duurzaamheid en female empowerment, met name op het gebied van zwanger- en moederschap. Om haar drukke leven te ondersteunen gebruikt ze supplementen van Vitakruid. Dit is de top-3 van Nina:

“Als ik merk dat mijn weerstand laag is en dat ik daarin wel even een extra boost kan gebruiken dan is de Gebufferde Vitamine C mijn absolute favoriet.”

Voordelen product
  • Vitamine C als goed opneembaar calcium/magnesium ascorbaat
  • Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem
  • Hoge dosering van 711 mg vitamine C per capsule
Gebufferde Vitamine C®
Gebufferde Vitamine C® 90  vegan capsules

“SilSolutions® is ook een van mijn favorieten omdat ik altijd wel last heb van broze nagels. Ook verf ik mijn haar waardoor ik het fijn vind om daar op alle mogelijke manieren goed voor te blijven zorgen.”

Voordelen product
  • Helpt het haarvolume te verbeteren
  • Voor mooi, glanzend en stevig haar
  • Maakt de huid zachter, gladder en soepeler
SilSolutions®
SilSolutions® 500  milliliter

“Mijn steady go-to is de Multi Dag & Nacht Vrouw. Toen ik zwanger was en borstvoeding gaf, was dat de Multi Dag & Nacht Mama.”

Voordelen product
  • Met B-vitaminen voor het energieniveau
  • Vitamine D is goed voor botten en spieren
  • Shatavari ondersteunt een normale menstruatie**
Multi Dag & Nacht® Vrouw
Multi Dag & Nacht® Vrouw 2 x 30  tabletten

Waarom kiest Nina Pierson voor Vitakruid? 

Er is tegenwoordig zoveel aanbod van supplementen dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Voor Nina is het daarom belangrijk dat ze er zeker van is dat ze supplementen van goede kwaliteit gebruikt.  

“Je hebt gewoon enorm veel verschil in kwaliteit. Er is echt een wildgroei aan supplementenmerken en je wilt gewoon voor de beste en zo hoog mogelijke kwaliteit kiezen. Vitakruid is daarnaast een Nederlands bedrijf. Super betrouwbaar! Ze werken alleen met de meest hoogwaardige ingrediënten. Wat ik ook heel fijn vind is dat ze heel veel keus hebben.”

Ontdek wat Vitakruid voor jou en je gezin kan betekenen

De Multi Dag & Nacht Vrouw is voor Nina een onmisbaar supplement. Ook voor haar kinderen kiest ze een product die alle benodigde voedingsstoffen bevat. Zo krijgen haar 3 kids elke ochtend de Multi Dag Junior® (of in de middag als ze het in de chaos vergeet!). Een goede keuze! 

Multi Dag & Nacht Junior hebben wij namelijk zelf ook opgenomen in de aanbevolen producten voor kinderen. Deze Multi bevat onder andere vitamine B12 die de natuurlijke energie in het lichaam activeert, vitamine C voor de weerstand en choline voor de reinigende werking van de lever bij kinderen.*

Aangezien magnesium door zijn hoge volume niet in een multivitamine past adviseren we bovendien om dit mineraal aan te vullen. Magnesium is onder andere goed voor de spieren en botten, ondersteunt het energieniveau en draagt bij aan leerprestaties en concentratie.*

Ons advies 

  • Multi Dag: 5 ml bij het ontbijt (1 t/m 6 jaar) of 10 ml bij het ontbijt (vanaf 7 jaar)
  • Multi Nacht: 1 ml voor het slapengaan (1 t/m 6 jaar) of 2 ml voor het slapengaan (vanaf 7 jaar)
  • Magnesium Junior: 1 (fijngestampte) kauwtablet (1 t/m 6 jaar), 2 kauwtabletten (6 t/m 12 jaar) of 3 kauwtabletten (vanaf 12 jaar) bij het ontbijt 

Bezoek voor meer informatie en een compleet productadvies onze gezondheidsdoelpagina Kind.

Welk supplement is geschikt voor mij?

Check het via onze vitaminetest en kijk welke vitaminen en mineralen relevant zijn.

Doe de Vitaminetest