Vitakruid
Vitakruid
Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest

Mariadistel: dé leverondersteuning gedurende de feestelijke wintermaanden

Mariadistel: dé leverondersteuning gedurende de feestelijke wintermaanden

Waar veel mensen nog stug vastklampen aan de herinneringen van de zomer, heeft de winter inmiddels haar intrede gedaan. De dagen worden korter, de maaltijden zwaarder en met de komst van de feestdagen slipt er zo nu en dan een drankje of hapje te veel in. Deze leefstijl heeft zijn weerslag op ons lichaam. Zo moet ons gestel wat harder zijn best doen om van alle zware herfst- en wintermaaltijden, lekkernijen en het incidentele glas alcohol, weer te ontgiften. Lees daarom snel verder over hoe we ons lichaam kunnen bijstaan tijdens de invloeden van de feestelijke wintermaanden.

Inhoudsopgave

 • De functie van de lever en galblaas
 • Mariadistel Complex Tinctuur: krachtige helper voor de afvoer van afvalstoffen
 • Maar liefst 80% silymarine
 • Krachtige antioxidanten artisjok en stinkende gouwe complementeren het drieluik
 • Buitengewoon krachtige en efficiënte formule

De functie van de lever en galblaas

De lever is een van de belangrijkste organen in ons lichaam. Je kan het veelzijdige orgaan zien als een complex mechanisme met verschillende functies. Zo is ze essentieel voor onder andere de galproductie, de koolhydraatstofwisseling, de eiwitstofwisseling en de vetstofwisseling. Haar primaire doel is echter het afvoeren van afvalstoffen, ofwel het ontgiften van het lichaam*.

Denk je dat jij gezond genoeg eet en leeft?

Check het via onze vitaminetest en kijk of jij extra vitaminen of mineralen moet nemen.

Doe de vitaminetest
Vitaminetest

Nauw verwant aan de lever is de galblaas. Hier wordt het gal dat de lever aanmaakt opgeslagen. Wanneer (vetrijk) voedsel vervolgens de dunne darm bereikt, scheidt ze gal uit om zo vetten af te breken. Vet eten, overmatig alcoholgebruik, stress, medicijngebruik en chronische aandoeningen hebben allemaal hun weerslag op de lever en galblaas. We hebben daarom de actieve bestanddellen van drie lever- en galblaas ondersteunende kruiden samengebracht in het Mariadistel Complex Tinctuur. Zo kunnen we ons lichaam optimaal ondersteunen tijdens de gezellige winterse feestdagen!

De voordelen van Mariadistel Complex tinctuur
 • Ondersteunt de gezondheid van de lever en galblaas
 • Krachtige gezondheidsleverancier door 80% silymarine
 • Toevoeging van artisjok en stinkende gouwe voor ultieme synergie
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige extracten
 • Tinctuurvorm zorgt voor efficiënte opname
Mariadistel Complex tinctuur
50 milliliter
€ 13,90
Bekijk product

Mariadistel Complex Tinctuur: krachtige helper voor de afvoer van afvalstoffen

Mariadistel staat bekend als het leverkruid bij uitstek. Al meer dan 2000 jaar krijgt mariadistel (Silybum marianum) erkenning voor haar medicinale eigenschappen. Ze staat bekend om haar organotrope werking. Wat betekent dat ze nauw betrokken is bij de optimale functie van lever en galblaas. Een groot voordeel van mariadistel is dat je het ideaal kan inzetten voor kortstondig gebruik. Het wonderplantje is daarom bij uitstek geschikt om ons lichaam te ondersteunen wanneer onze lever en galblaas het even zwaar te verduren hebben!

Maar liefst 80% silymarine

Mariadistel Complex Tinctuur is gestandaardiseerd op minimaal 80% silymarine afkomstig uit de zaden van de mariadistel. Het botanische kruid beschikt over een superieure biologische beschikbaarheid en bevordert zodoende het natuurlijk afweersysteem van lichaamscellen, stimuleert de spijsvertering, helpt de gezondheid van het hart te behouden en heeft een gunstige invloed op de algehele gezondheid*.

Krachtige antioxidanten artisjok en stinkende gouwe complementeren het drieluik

Naast mariadistel, bevat deze formule ook de actieve bestanddelen van artisjok (cynara scolymus) en stinkende gouwe (chelidonium majus). Zowel mariadistel, artisjok als stinkende gouwe ondersteunen de functies van onder andere de lever- en galblaas*. Ze fungeren als antioxidanten die de functie van het lichaam ondersteunen*. De meeste supplementen bevatten slechts één van deze bestanddelen. Wij bundelen alle drie de gezondheidsbevorderende kruiden echter in een effectieve formule, tegen een hele eerlijke prijs!

Zoek een therapeut bij jou in de buurt.
Pos

Buitengewoon krachtige en efficiënte formule

Bovendien tonen klinische studies aan dat de werkzame stoffen in deze plantenextracten, net als mariadistel, de reinigende werking van de lever ondersteunen, een positieve invloed hebben op de galblaas, goed zijn voor prostaat- en urinewegen en de spijsvertering stimuleren*. Wereldwijd bestaat er geen enkel mariadistel supplement met een dergelijke combinatie, dat ook nog eens een dermate hoog gehalte aan werkzame bestanddelen bevat. Zo garanderen we een buitengewoon krachtige formule met de overkoepelende voordelen van drie geneeskrachtige planten in één handzaam flesje!  

Voor deze eersteklas combinatie gebruiken we uitsluitend hoogwaardige extracten, waarbij we zorg dragen voor een optimale biologische beschikbaarheid. Als resultaat voorziet onze trots in een vaste hoge dosering van één op vijf. Dit houdt in dat er per flesje maar liefst 20% uit actieve bestanddelen bestaat. Door te suppleren in tinctuurvorm waarborgt dit supplement daarnaast over een snelle en verbeterde absorptie van de werkzame stoffen via het mondslijmvlies. Een razendsnelle en uiterst effectieve formule dus!

* Vooralsnog geoorloofde gezondheidsclaims (on hold):

 • Mariadistel, artisjok en stinkende gouwe ondersteunen de reinigende werking van de lever
 • Mariadistel, artisjok en stinkende gouwe stimuleren de spijsvertering
 • Mariadistel en artisjok ondersteunen de galreiniging
 • Mariadistel en artisjok ondersteunen het hart
 • Mariadistel en artisjok zijn voor een goede maag- darmwerking
 • Mariadistel bevordert het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen
 • Artisjok en stinkende gouwe bevatten van nature aanwezige antioxidanten
 • Artisjok en stinkende gouwe helpen bij de verlaging van het cholesterolgehalte
 • Artisjok en stinkende gouwe ondersteunen gewichtsbeheersing
 • Artisjok ondersteunt de nierfunctie en is goed voor prostaat en urinewegen

Gratis advies op maat

Ben je niet helemaal zeker of je dit product wel of niet nodig hebt? Schroom niet om ons te bellen op +31 252 534 883 of stuur een mail door op de onderstaande button te klikken.


Menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest