Vitakruid
Gratis verzending boven €40
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Klanten beoordelen ons met een 9.3
Vitakruid
sluiten
Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest

Mariadistel: dé leverondersteuning gedurende de feestelijke wintermaanden

Mariadistel: dé leverondersteuning gedurende de feestelijke wintermaanden

Waar veel mensen nog stug vastklampen aan de herinneringen van de zomer, heeft de winter inmiddels haar intrede gedaan. De dagen worden korter, de maaltijden zwaarder en met de komst van de feestdagen slipt er zo nu en dan een drankje of hapje te veel in. Deze leefstijl heeft zijn weerslag op ons lichaam. Zo moet ons gestel wat harder zijn best doen om van alle zware herfst- en wintermaaltijden, lekkernijen en het incidentele glas alcohol, weer te ontgiften. Lees daarom snel verder over hoe we ons lichaam kunnen bijstaan tijdens de invloeden van de feestelijke wintermaanden.

Inhoudsopgave

 • De functie van de lever en galblaas
 • Mariadistel Complex Tinctuur: krachtige helper voor de afvoer van afvalstoffen
 • Maar liefst 80% silymarine
 • Krachtige antioxidanten artisjok en stinkende gouwe complementeren het drieluik
 • Buitengewoon krachtige en efficiënte formule

De functie van de lever en galblaas

De lever is een van de belangrijkste organen in ons lichaam. Je kan het veelzijdige orgaan zien als een complex mechanisme met verschillende functies. Zo is ze essentieel voor onder andere de galproductie, de koolhydraatstofwisseling, de eiwitstofwisseling en de vetstofwisseling. Haar primaire doel is echter het afvoeren van afvalstoffen, ofwel het ontgiften van het lichaam*.

Welk vitamine c supplement bij jou past?

Check het met onze Vitamine C test en ontdek welk supplement bij jouw situatie past.

Doe de Vitamine C test
Vitaminetest

Nauw verwant aan de lever is de galblaas. Hier wordt het gal dat de lever aanmaakt opgeslagen. Wanneer (vetrijk) voedsel vervolgens de dunne darm bereikt, scheidt ze gal uit om zo vetten af te breken. Vet eten, overmatig alcoholgebruik, stress, medicijngebruik en chronische aandoeningen hebben allemaal hun weerslag op de lever en galblaas. We hebben daarom de actieve bestanddellen van drie lever- en galblaas ondersteunende kruiden samengebracht in het Mariadistel Complex Tinctuur. Zo kunnen we ons lichaam optimaal ondersteunen tijdens de gezellige winterse feestdagen!

Voordelen product
 • Ondersteunt de gezondheid van de lever en galblaas**
 • Goed voor de spijsvertering**
 • Ondersteunt de nierfunctie en urinewegen**
 • Bevat maar liefst 80% van de actieve stof silymarine
 • Toevoeging van artisjok en stinkende gouwe voor ultieme synergie
Mariadistel Complex tinctuur
50  milliliter
€ 13,90
Bekijk product

Mariadistel Complex Tinctuur: krachtige helper voor de afvoer van afvalstoffen

Mariadistel staat bekend als het leverkruid bij uitstek. Al meer dan 2000 jaar krijgt mariadistel (Silybum marianum) erkenning voor haar medicinale eigenschappen. Ze staat bekend om haar organotrope werking. Wat betekent dat ze nauw betrokken is bij de optimale functie van lever**. Een groot voordeel van mariadistel is dat je het ideaal kan inzetten voor kortstondig gebruik. Het wonderplantje is daarom bij uitstek geschikt voor de leverfunctie**!

Maar liefst 80% silymarine

Mariadistel Complex Tinctuur is gestandaardiseerd op minimaal 80% silymarine afkomstig uit de zaden van de mariadistel. Zo ondersteynt het  de reinigende werking van de lever, draagt het bij aan de normale weerstand tegen stress en ondersteunt het behoud van gezonde cellen en weefsels**!

Krachtige antioxidanten artisjok en stinkende gouwe complementeren het drieluik

Naast mariadistel, bevat deze formule ook de actieve bestanddelen van artisjok (cynara scolymus) en stinkende gouwe (chelidonium majus). Zowel mariadistel, artisjok als stinkende gouwe ondersteunen de functies van onder andere de lever en ze fungeren als antioxidanten**. De meeste supplementen bevatten slechts één van deze bestanddelen. Wij bundelen alle drie de gezondheidsbevorderende kruiden echter in een effectieve formule, tegen een hele eerlijke prijs!

Zoek een therapeut bij jou in de buurt.
Pos

Buitengewoon krachtige en efficiënte formule

Bovendien tonen klinische studies aan dat de werkzame stoffen in deze plantenextracten, net als mariadistel, de reinigende werking van de lever ondersteunen, goed zijn voor nierfunctie en urinewegen en de spijsvertering stimuleren**. Wereldwijd bestaat er geen enkel mariadistel supplement met een dergelijke combinatie, dat ook nog eens een dermate hoog gehalte aan werkzame bestanddelen bevat. Zo garanderen we een buitengewoon krachtige formule met de overkoepelende voordelen van drie geneeskrachtige planten in één handzaam flesje!  

Voor deze eersteklas combinatie gebruiken we uitsluitend hoogwaardige extracten, waarbij we zorg dragen voor een optimale biologische beschikbaarheid. Als resultaat voorziet onze trots in een vaste hoge dosering van één op vijf. Dit houdt in dat er per flesje maar liefst 20% uit actieve bestanddelen bestaat. Door te suppleren in tinctuurvorm waarborgt dit supplement daarnaast over een snelle en verbeterde absorptie van de werkzame stoffen via het mondslijmvlies. Een razendsnelle en uiterst effectieve formule dus!

**Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating:

 • Mariadistel, Artisjok en Stinkende gouwe dragen bij aan de leverfunctie en ondersteunen de reinigende werking van de lever 
 • Mariadistel, Artisjok en Stinkende Gouwe zijn anti-oxidanten 
 • Mariadistel draagt bij aan de normale weerstand tegen stress
 • Mariadistel heeft een gunstige werking op het hart en draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel 
 • Artisjok is goed voor de nierfunctie en urinewegen en helpt bij een goede vochtbalans 
 • Artisjok is een anti-oxidant en draagt bij aan de bescherming van gezonde cellen en weefsels
 • Mariadistel, Artisjok en Stinkende Gouwe ondersteunen het behoud van een normale spijsvertering
 • Artisjok is goed voor de darmwerking

Gratis advies op maat

Ben je niet helemaal zeker of je dit product wel of niet nodig hebt? Schroom niet om ons te bellen op 0852104300 of stuur een mail door op de onderstaande button te klikken.


menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest