Vitakruid
Vitakruid

Nieuw product! B12 Combi 10.000 met folaat

Nieuw product! B12 Combi 10.000 met folaat

U kent wellicht het product B12 Combi 6.000. Uit de feedback van dit product is er een nieuwe B12 variant ontwikkeld zonder vitamine B6 en met een hogere dosering B12 en folaat: de B12 Combi 10.000. Hiermee komt het aantal B12 varianten van Vitakruid op 5.

Het product geeft een antwoord op de speciale behoefte voor extra hoge doseringen B12 met folaat, zonder daar veel meer voor te hoeven betalen.

Inname van vitamine B12 via het mondslijmvlies (onder de tong) zorgt voor een optimale opname van vitamine B12. Zowel de vorm methylcobalamine als de vorm adenosylcobalamine zijn de biologisch actieve vorm van B12 en goed opneembaar. Deze hoge doseringen in combinatie met folaat (biologisch actieve vorm van foliumzuur) dragen bij aan een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen, een normaal functioneren van het zenuwstelsel en van het geheugen.

In tegenstelling tot vrijwel alle andere supplementen met foliumzuur op de markt is hier uitsluitend gebruik gemaakt van de meest biologisch actieve vorm, namelijk 5-MTHF. Het zogeheten Quatrefolic (de vierde generatie van foliumzuur).

Deze natuurlijke vorm van foliumzuur, hoeft niet meer door de lever te worden geactiveerd zoals het geval is met niet natuurlijke foliumzuur en is daardoor vele malen beter opneembaar. Vrouwen die zwanger zijn, of willen worden, hebben veel baat bij foliumzuursuppletie. 5-methyltetrahydrofolaat is een uiterst zuiver product dat perfect aansluit bij deze behoefte.

Bij het ontwikkelen van nieuwe producten kijken wij in eerste instantie naar de kwaliteit (werkzaamheid en biologische beschikbaarheid). Het is immers de missie van Vitakruid om producten te ontwikkelen die de huidige excelleren. Wanneer wij hierin denken te slagen, kijken wij naar de prijs. Wanneer het ons lukt om ons product voordeliger aan te bieden dan het product wat het meest in de buurt komt op kwaliteitsvlak, dan introduceren wij een product. Wanneer wij niet kunnen concurreren op prijsgebied, dan introduceren wij het niet. Dit is onze merkbelofte.

Bij de B12 Combi 10.000 was dit niet anders. De voordeligste prijs die wij in de markt konden vinden voor dezelfde kwaliteit was € 1,03 per dagdosering. B12 Combi 10.000 heeft een prijs van slechts € 0,66 per dagdosering, 36% lager.

De voordelen van B12 Combi 10.000 met folaat
  • Hoge doseringen B12 in combinatie met folaat (Quatrefolic®)
  • Snelle opname door smelttablet
  • Quatrefolic®, de vierde generatie en best opneembare vorm van folaat bekend
  • B12 in de biologisch actieve vormen methylcobalamine en adenosylcobalamine
B12 Combi 10.000 met folaat
60 smelttabletten rond
Vanaf € 42,90
Bekijk product


Menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest