Vraag gratis advies aan
Doe de Vitaminetest

Nieuw product! B12 Combi 10.000 met folaat

Rogier Nederlof

Rogier

Coordinator Research & Development 13 dec. 2017Bijgewerkt: 20 feb. 20242 min. leestijd

U kent wellicht het product B12 Combi 6.000. Uit de feedback van dit product is er een nieuwe B12 variant ontwikkeld zonder vitamine B6 en met een hogere dosering B12 en folaat: de B12 Combi 10.000. Hiermee komt het aantal B12 varianten van Vitakruid op 5.

Kijk voor meer informatie op onze categoriepagina vitamine B12.

Lees verder onder de afbeelding

Nieuw product! B12 Combi 10.000 met folaat

Het product geeft een antwoord op de speciale behoefte voor extra hoge doseringen B12 met folaat, zonder daar veel meer voor te hoeven betalen.

Inname van vitamine B12 via het mondslijmvlies (onder de tong) zorgt voor een optimale opname van vitamine B12. Zowel de vorm methylcobalamine als de vorm adenosylcobalamine zijn de biologisch actieve vorm van B12 en goed opneembaar. Deze hoge doseringen in combinatie met folaat (biologisch actieve vorm van foliumzuur) dragen bij aan een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen, een normaal functioneren van het zenuwstelsel en van het geheugen.

Benieuwd welk vitamine B12-supplement bij jou past?

Check het via onze test en ontvang een persoonlijke aanbeveling.

Doe de Vitamine B12-test

In tegenstelling tot vrijwel alle andere supplementen met foliumzuur op de markt is hier uitsluitend gebruik gemaakt van de meest biologisch actieve vorm, namelijk 5-MTHF. Het zogeheten Quatrefolic (de vierde generatie van foliumzuur).

Deze natuurlijke vorm van foliumzuur, hoeft niet meer door de lever te worden geactiveerd zoals het geval is met niet natuurlijke foliumzuur en is daardoor vele malen beter opneembaar. Vrouwen die zwanger zijn, of willen worden, hebben veel baat bij foliumzuursuppletie. 5-methyltetrahydrofolaat is een uiterst zuiver product dat perfect aansluit bij deze behoefte.

Bij het ontwikkelen van nieuwe producten kijken wij in eerste instantie naar de kwaliteit (werkzaamheid en biologische beschikbaarheid). Het is immers de missie van Vitakruid om producten te ontwikkelen die de huidige excelleren. Wanneer wij hierin denken te slagen, kijken wij naar de prijs. Wanneer het ons lukt om ons product voordeliger aan te bieden dan het product wat het meest in de buurt komt op kwaliteitsvlak, dan introduceren wij een product. Wanneer wij niet kunnen concurreren op prijsgebied, dan introduceren wij het niet. Dit is onze merkbelofte.

Bij de B12 Combi 10.000 was dit niet anders. De voordeligste prijs die wij in de markt konden vinden voor dezelfde kwaliteit was € 1,03 per dagdosering. B12 Combi 10.000 heeft een prijs van slechts € 0,66 per dagdosering, 36% lager.

Voordelen product
  • Beste vormen vitamine B12 in hoge doseringen
  • Quatrefolic®, de best opneembare vorm van foliumzuur
  • Vitamine B12 heeft een gunstige invloed op vermindering vermoeidheid en futloosheid
B12 Combi 10.000® met folaat
B12 Combi 10.000® met folaat 60  smelttabletten

Zoek een Vitakruid therapeut bij jou in de buurt.

Of vraag vrijblijvend online advies aan