Vraag gratis advies aan
Doe de Vitaminetest

Curcuma C3-2X of Curcuma poeder? Een waar verschil!

Curcuma poeder is een product dat absoluut niet in de moderne keuken mag ontbreken. Wie Curcuma echter wil gebruiken voor therapeutische doeleinden is beter af bij een product met meer werkzame stoffen en een betere opneembaarheid van deze werkzame stoffen.

Kijk voor meer informatie op ons gezondheidsdoel spijsvertering.

Lees verder onder de afbeelding

Curcuma C3-2X of Curcuma poeder? Een waar verschil!

Curcuma poeder bevat slechts zo'n 2,5% curcuminoïden. In de meeste voedingssupplementen zijn de curcuminoïden al geconcentreerd met een aanwezigheid van 95%. Wij gaan met de Curcuma C3-2X echter zelfs nog een stapje verder.

Welk supplement is geschikt voor mij?

Check het via onze vitaminetest en kijk welke vitaminen en mineralen relevant zijn.

Doe de Vitaminetest

Curcuma C3-2X bevat 650 mg Curcuma C3-complex™ en 10 mg Bioperine™. Curcuma C3 complex betreft een gepatenteerd kwaliteitsmerk van een gestandaardiseerd extract van de curcuma longa wortel dat 95% curcuminoïden bevat waarvan de belangrijkste zijn: curcumine, bisdemethoxy curcumine en demethoxy curcumine.

Bioperine™ is een extract van zwarte peper dat 95-98% piperine bevat. Bioperine™ is toegevoegd om absorptie in de darmen te bevorderen.

Zoek een Vitakruid therapeut bij jou in de buurt.

Of vraag vrijblijvend online advies aan

Een waar verschil

Vitakruid Curcuma C3-2X is 20 x beter opneembaar is dan onbewerkt Curcuma Extract. Curcuma C3-2X bevat 650 mg per capsule, een pot van 60 vega capsules kost € 44,90.

Bij Vitakruid krijgt u een equivalent van 780.000 mg aan onbewerkt Curcuma extract in zuivere vorm voor € 44,90. Dit betekent dat u bij Vitakruid een equivalent van maar liefst 21 kilogram aan biologisch Curcuma poeder krijgt!

Voordelen product
  • Kurkuma werkt als antioxidant en helpt de lever gezond te houden**
  • 276 x beter opneembaar dan onbewerkt regulier kurkuma
  • 2X als beste getest door NutraCos en HappyHealthy
Curcuma C3-2X
Curcuma C3-2X 60  vegan capsules

Meerdere malen als beste getest

NutraCos

Tevens is het door onze gebruikte extract Curcumin C3 Complex in combinatie met Bioperine door het internationale vakblad NutraCos ook als beste getest van alle curcumine varianten.

HappyHealthy

Onlangs deed HappyHealthy een vergelijkend onderzoek tussen de beste curcumine supplementen.