Bestelformulier interactie medicijnen en voedingssupplementen

Via dit formulier laat je gratis een gespecialiseerd apotheker de interactie(s) tussen de door je arts voorgeschreven medicatie en onze voedingssupplementen controleren op veiligheid.

Klantgegevens
voor 2-staps verificatie bij facturatie
indien je automatische incasso wenst
Adresgegevens
Producten
Product toevoegen
Ik gebruik de volgende medicijnen

Disclaimer

Dit is een initiatief van Vitakruid BV in samenwerking met Huizer Apotheek Complementair Meentweg 33 te 1271 PV Huizen en dient uitsluitend voor het vergroten van de veiligheid van het gebruik van voedingssupplementen in combinatie met medicijnen zoals door een arts voorgeschreven.

Privacy

De door jou op dit formulier ingevulde gegevens worden verzonden aan Vitakruid BV waarna deze voor verwerking en levering zal worden doorgestuurd aan Huizer Apotheek Complementair alwaar een gediplomeerd apotheker de interactie tussen de Vitakruid supplementen en medicijnen zal beoordelen. Je gegevens worden beslist niet aan derden verstrekt. De Huizer Apotheek Complementair hanteert het wettelijk medisch beroepsgeheim.

Let op:
Met inzending van dit formulier plaats je een bestelling van de door jou opgegeven Vitakruid producten indien de combinatie voor jou is gecontroleerd en veilig is!
Veilig

De door jou bestelde supplementen worden binnen enkele werkdagen bij je thuis geleverd door Huizer Complementair Apotheek.

Veilig, maar advies nodig

De door jou bestelde supplementen worden samen met een passend inname advies geleverd.

Onveilig

De de door jou bestelde supplementen worden niet geleverd. De apotheker neemt contact met je op voor mogelijke oplossingen.