Bestelformulier interactie medicijnen en voedingssupplementen | Vitakruid

Bestelformulier interactie medicijnen en voedingssupplementen

Door middel van dit formulier kunt u een gespecialiseerd apotheker de interacties tussen Vitakruid voedingssupplementen en de door uw arts voorgeschreven medicijnen gratis laten controleren op veiligheid. Er zijn 3 uitkomsten bij uw bestelling mogelijk:

Veilig De door u bestelde supplementen worden aan u thuis geleverd door Huizer Complementair Apotheek binnen enkele werkdagen. 

Veilig, maar advies nodig De door u bestelde supplementen worden aan u thuis geleverd met advies over inname om de veiligheid te verhogen.

Onveilig De de door u bestelde supplementen worden niet geleverd. De apotheker neemt contact met u op voor mogelijke oplossingen.

Aan het einde van de maand wordt uw factuur gegenereerd en naar u verzonden.

Bent u therapeut? Ook dan mag u gebruik maken van dit interactieformulier. Het onderzoek wordt ook voor u gratis uitgevoerd, daar tegenover staat wel dat Huizer Apotheek Complementair de bestelde voedingssupplementen levert voor consumentadviesprijs.

Patiëntgegevens
Producten selecteren
Product 1
Product 2
Product 3
Product 4
Product 5
Product 6
Product 7

Dit is een initiatief van Vitakruid BV in samenwerking met Huizer Apotheek Complementair Meentweg 33 te 1271 PV Huizen en dient uitsluitend voor het vergroten van de veiligheid van het gebruik van voedingssupplementen in combinatie met medicijnen zoals door een arts voorgeschreven.

Privacy
De door u op dit formulier ingevulde gegevens worden verzonden aan Vitakruid BV waarna deze voor verwerking en levering zal worden doorgestuurd aan Huizer Apotheek Complementair alwaar een gediplomeerd apotheker de interactie tussen de Vitakruid supplementen en medicijnen zal beoordelen.

Uw gegevens worden beslist niet aan derden verstrekt. De Huizer Apotheek Complementair hanteert het wettelijk medisch beroepsgeheim.

Let op: met inzending van dit formulier plaatst u een bestelling van de door u opgegeven Vitakruid producten indien de combinatie voor u is gecontroleerd en veilig is!