PEA Puur 400
PEA Puur 400
Artikelnummer:
91176
Inhoud:
60 vega capsules

Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen stof en wordt veelal ingezet door gezondheidsprofessionals. Omdat PEA een natuurlijke stof is werkt het samen met de lichaamseigen biochemie waardoor ons welbevinden kan worden vergroot. Het ondersteunt het natuurlijk functioneren en is fysiologisch actief.

Consumentenprijs   €34,90
Beschrijving

Bij Vitakruid staat de kwaliteit voorop. PEA Puur 400 maakt daarom gebruik van het gepatenteerde OptiPea®, dit merk garandeert 100% natuurlijke pure PEA Palmitoylethanolamide van topkwaliteit. OptiPEA® is de enige palmitoylethanolamide ter wereld waarvan de kwaliteit is vastgesteld. Bij de productie van OptiPEA® wordt gebruik gemaakt van de zeer strikte normen die worden gebruikt in de farmaceutische industrie.

Bij de aanschaf van PEA is het belangrijk dat de kwaliteit voldoet aan de hoge eisen die worden gesteld aan een dergelijk product. OptiPEA® is het enigste Palmitoylethanolamide PEA product dat voldoet aan deze hoge kwaliteitseisen en is 100% van Europese oorsprong.

 

Meer weten over de werking van dit product?

Helaas mogen wij vanwege de claimsverordening vanuit de EU niet volledig uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden. Wij kunnen u assisteren:
  • Bel voor advies op 0252 534 883 tijdens werkdagen van 09:00 tot 17:00
  • Mail naar info@vitakruid.nl
  • U kunt de informatieve website www.sohf.nl raadplegen.
  • Bent u professional in de gezondheidszorg? Vraag dan hier een professional account aan.

 

Gebruik

Neem 1 tot 3 maal daags een capsule naar behoefte. Tenzij anders geadviseerd.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren (15-25⁰C) en buiten bereik van jonge kinderen houden.

Samenstelling

Palmitoyelethanolamid (OptiPEA®), HMPC (vegetarische capsule)

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

IngrediëntHoeveelheidRI*
Palmitoyelethanolamid (OptiPEA®)
400 mg
**
* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld
Overige informatie
Z-indexnummer: 16412354