Vitakruid
Vitakruid

Zelfstandig werkend kok (18-32 u/pw)

Met kennis van biologische en vegetarische voeding

De Ortho Health Foundation groeit hard. Elke dag mogen wij opnieuw enthousiaste en leergierige cursisten ontvangen. Om hen te voorzien van een gezonde lunch zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok die een passie heeft voor gezonde voeding. De lunch is in de vorm van een buffet en bestaat uit allemaal verse ingrediënten. Doorgaans bestaat het buffet uit een soep, en vier verschillende salades. Het aantal cursisten varieert tussen 15 tot 25 deelnemers per dag. (Als de 1,5 meter niet meer van toepassing is, hebben we plek voor 45 cursisten).

Functieomschrijving:

In deze functie werk je zelfstandig. Je maakt een wekelijkse planning van wat je wil bereiden op basis van het aantal deelnemers. Je koopt zelf de ingrediënten in (mag ook online) en je bereidt de lunch. Je bent ook verantwoordelijk voor de bijbehorende taken, zoals het klaarzetten van het lunch buffet, het opruimen, afwassen en schoonmaken van de keuken.

Je komt te werken in een open en moderne keuken in een inspirerende omgeving. Van de coördinator educatie krijg je maandelijks een update van het aantal deelnemers zodat je van te voren precies weet voor hoeveel cursisten je een overheerlijke lunch kan bereiden.

Met kennis over gezonde voeding, oog voor detail en gevoel voor service vul jij je werkdag met:

 • Het bereiden van een overheerlijke en gezonde lunch;
 • het bijhouden van de inkoop en de voorraad;
 • het onderhouden van de keuken; je werkomgeving tot HACCP.
 

Wij vragen

 • Een echte vakman / vrouw die kookt vanuit passie en op zoek gaat naar verbetering;
 • een afgeronde SVH-Koksopleiding;
 • affiniteit met orthomoleculaire, biologische en vegetarische voeding;
 • creativiteit en een flexibele instelling;
 • klantgerichtheid en uitstekend gevoel voor hospitality;
 • beheersing van de Nederlandse taal:
 • Wonende in omgeving Hoofddorp (binnen een straal van 30 km);
 • Flexibele instelling ten aanzien van je beschikbaarheid, 18-32 uur per week.
 

Wij bieden

Goede arbeidsomstandigheden en een ontspannen sfeer, een zelfstandige functie waarin je veel van je eigen creativiteit kan laten zien en de gelegenheid krijgt om overdag te werken. Doorgaans zijn de werktijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot uiterlijk 14.30, circa 3 tot 4 dagen in de week. Dit is mede afhankelijk van het aantal cursisten en het aantal opleidingen per week (dit weten wij altijd ruim een maand van tevoren).

Sollicitatie procedure

Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel, stuur dan je motivatie met CV naar: jessica@vitakruid.nl. Of bel naar Jessica voor meer informatie, zij is te bereiken op 0252-534883 op maandag, dinsdag en donderdag.
 


Menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Kom je er niet uit? Onze orthomoleculair specialisten bieden gratis advies op maat!

Vraag gratis advies aan!