Vitakruid

Orthomoleculair docent kennisbijeenkomsten

Vitakruid en de Ortho Health Foundation zijn twee bedrijven die opereren als één organisatie. Vitakruid is een ontwikkelaar van hoogwaardige voedingssupplementen die voornamelijk door professionals in de gezondheidszorg worden ingezet. De Ortho Health Foundation is een kennis- en opleidingsinstituut in de orthomoleculaire voedingsleer voor professionals in de gezondheidszorg. Onze cultuur laat zich omschrijven als open, direct, informeel, hard werkend en resultaatgericht onder het motto: ‘winnaars hebben een plan, verliezers een excuus’.

De organisatie kenmerkt zich door kennis en innovativiteit. Dit doen wij in samenwerking met professionals waarin kennisoverdracht centraal staat.

Functieomschrijving

Als ‘orthomoleculair docent kennisbijeenkomst’, ben je het gezicht van Vitakruid. Je deelt je kennis en ervaring over een bepaald onderwerp en presenteert daarbij onze Vitakruid producten. De onderwerpen zijn verbonden aan bepaalde veelvoorkomende klachten en aandoeningen. In de Vitakruid kennisbijeenkomsten geef je uitleg over de symptomen, de oorzaken en hoe je dit op orthomoleculair gebied kan verhelpen. Hierbij leg je de nadruk op vitaminen, mineralen en andere nutriënten en welke producten van Vitakruid hierbij van toepassing zijn.

Tevens fungeer je als docent voor de basisopleidingen die vanuit de Ortho Health Foundation worden gegeven. In deze opleiding maak je beginnend orthomoleculair adviseurs enthousiast over het vak, en geef je hen alle basis principes mee van de orthomoleculaire voedingsleer, de werking van het menselijk lichaam, de principes over vitamine en mineralen, etiket lezen en voeding.
In de praktijk komt dit op het volgende neer:

Als het gaat om het geven van kennisbijeenkomsten

  • Het maken van een PowerPoint presentatie over een bepaald onderwerp. Of bestaande PowerPoint presentaties verbeteren.
  • Les en voorlichting geven over bepaalde onderwerpen op orthomoleculair gebied en hierin Vitakruid producten adviseren.

Als het gaat om lesgeven van bepaalde basisopleidingen

  • Verdiepen in de lesstof, die door de Ortho Health Foundation heeft gemaakt, bestaande PowerPoint eigen maken, naar eigen inzicht aanpassen.
  • Les geven aan beginnend Orthomoleculair adviseurs.

Functie-eisen

  • Een erkende beroepsopleiding op het gebied van orthomoleculaire voedingsleer.
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden.
  • Ervaring met lesgeven.
  • Ervaring met het geven van lezingen over orthomoleculaire onderwerpen.
  • Minimale beschikbaarheid is 1 dag per week.
  • Een eigen goedlopende praktijk is een pré.

Wij bieden

Je komt in dienst bij Vitakruid, op basis van een 0-uren contract. Afhankelijk van je kennis, ervaring en beschikbaarheid, kan je worden ingepland op diverse kennisbijeenkomsten. Deze baan is ideaal voor therapeuten of andere mensen in de branche, die het leuk vinden om naast hun huidige werk of praktijk een uitdaging erbij willen hebben.
Kijk voor een overzicht van onze kennisbijeenkomsten op www.vitakruid.nl/agenda, om meer inspiratie op te doen.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV en motivatie naar: jessica@vitakruid.nl. Of bel voor meer informatie naar 0252-534883 en vraag naar Jessica of Marjolein.


Menu
Sluiten