Vitakruid
Vitakruid

Orthomoleculair docent kennisbijeenkomsten

Met specifieke kennis over de invloed van voeding op hormonen, brein en darmen.

Ben jij orthomoleculair therapeut? Vind je het leuk om voor een groep te staan en om je kennis te delen en ben je fan van onze Vitakruid producten? Lees dan verder…

Functieomschrijving:

Als ‘orthomoleculair docent kennisbijeenkomsten’, ben je het gezicht van Vitakruid. Je deelt je kennis en ervaring over een bepaald onderwerp en presenteert daarbij onze Vitakruid producten. De onderwerpen zijn verbonden aan bepaalde veelvoorkomende klachten en aandoeningen. In de Vitakruid kennisbijeenkomsten geef je uitleg over de symptomen, de oorzaken en hoe je dit op orthomoleculair gebied kan verhelpen. Hierbij leg je de nadruk op vitaminen, mineralen en andere nutriënten en welke producten van Vitakruid hierbij van toepassing zijn.

Daarnaast zijn wij op zoek naar een docent die tevens ingezet kan worden voor bepaalde bij en nascholingen over hormonen, brein en darmen. Hiervoor is enerzijd specifieke kennis over de invloed van voeding op hormonen nodig. Ofwel, inzicht in de biochemische voorwaarden voor een gezonde hormoonbalans en deze te vertalen naar gezonde voeding en recepten. En anderzijds de invloed van voeding op het brein en darmen en hoe je daarbij de praktische vertaalslag kan maken naar recepten.

In de praktijk komt dit op het volgende neer:

Als het gaat om ‘docent kennisbijeenkomsten’:
  • Het maken van een PowerPoint presentatie over een bepaald onderwerp. Of bestaande PowerPoint presentaties verbeteren.
  • Les en voorlichting geven over bepaalde onderwerpen op orthomoleculair gebied en hierin Vitakruid producten adviseren.
 
Als het gaat om ‘docent bij- en nascholingen’ over de invloed van voeding op hormonen, brein en darmen:
  • Het geven van een bestaande lessen; zowel de les over de invloed van voeding op hormonen als de les van invloed van voeding op brein en darmen duurt 1 dag. PowerPoint mag eventueel naar eigen inzicht ietwat aangepast worden, zolang het maar in lijn is met onze huidige opzet, zodat wel voldoet aan de verwachtingen van de cursisten.

Wij vragen:

  • Een erkende beroepsopleiding op het gebied van orthomoleculaire voedingsleer.
  • Aantoonbare kennis op het gebied van voedingssupplementen.
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden.
  • Ervaring met lesgeven is een pré, ervaring met presenteren en het geven lezingen een must.
  • Minimale beschikbaarheid is in overleg, circa 1 dag per maand.
  • Een eigen goedlopende praktijk is een pré.
 

Dienstverband:

Je komt in dienst bij Vitakruid, op basis van een 0-uren contract. Afhankelijk van je kennis, ervaring en beschikbaarheid, kan je worden ingepland op diverse kennisbijeenkomsten. Deze baan is ideaal voor therapeuten of andere mensen in de branche, die het leuk vinden om naast hun huidige werk of praktijk een uitdaging erbij te hebben. Op freelance basis is bespreekbaar.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar: jessica@vitakruid.nl. Of bel voor meer informatie naar 0252-534883 en vraag naar Jessica.


 

Menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Kom je er niet uit? Onze orthomoleculair specialisten bieden gratis advies op maat!

Vraag gratis advies aan!