Vitakruid
Vitakruid
Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest

Customer Service Specialist (parttime)

Vitakruid en de Ortho Health Foundation zijn twee bedrijven die opereren als één organisatie. Vitakruid is een ontwikkelaar van hoogwaardige voedingssupplementen die voornamelijk door professionals in de gezondheidszorg worden ingezet. De Ortho Health Foundation is een kennis- en opleidingsinstituut in de orthomoleculaire voedingsleer voor professionals in de gezondheidszorg.

Onze cultuur laat zich omschrijven als open, direct, informeel, hardwerkend en resultaatgericht, onder het motto: winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.

Door de groei van de organisatie zijn wij op zoek een parttime Customer Service Specialist die ons team kan komen versterken. Het team bestaat nu uit zeven Customer Service Specialisten, alle zeven erkende en gediplomeerde Orthomoleculair Therapeuten die dagelijks voor onze klanten klaarstaan voor advies. Als parttime collega beantwoord jij buiten kantooruren diverse chats en de adviesmails, zodat jouw collega's tijdens kantooruren voldoende tijd hebben voor uitgebreide adviezen over de telefoon.

Functieomschrijving

Als Customer Service Specialist geef jij onze klanten productadviezen. Dit kunnen consumenten zijn die productadvies willen hebben, maar ook therapeuten die vragen hebben omtrent orthomoleculair advies.

Kerntaken

 • Het bijhouden en beantwoorden van onze adviesmail
 • Het beantwoorden van vragen die via de facebook- en de website chat binnenkomen

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO of WO opleding
 • Een afgeronde opleiding tot Orthomoleculair therapeut
 • Aantoonbare kennis over hoogwaardige voedingssupplementen
 • Woonachtig in omgeving Hoofddorp (binnen een straal van 30km)
 • Ervaring met Facebook en Outlook
 • Aantoonbaar blind kunnen typen en uitstekende computer vaardigheden
 • Klantgericht en resultaatgericht
 • Je beschikt over een uitstekende Nederlandse taalvaardigheid
 • Tot slot ben je een teamplayer en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Werkdagen en tijden

Minimaal 20 uur per week. (Gedeeltelijke) Buiten kantooruren, in overleg. Inwerkperiode van 1 maand is op kantoor tijdens kantooruren. Liever fulltime? Kijk dan hier.

Wij bieden

Een leuke afwisselende baan in een succesvolle organisatie. Je komt te werken in een gedreven team waar samenwerking voorop staat. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een goed pensioen,opleidingsmogelijkheden, laptop, noise cancelling headphone en leuke collega's!

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel stuur dan je CV en Motivatie naar: jessica@vitakruid.nl. Of bel voor meer informatie naar Jessica via 0252-534883.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest