Toekomst Vitakruid

Toekomst VitakruidVitakruid heeft altijd nauw samengewerkt met professionals in de gezondheidszorg. Gezien wij altijd hoogwaardige voedingssupplementen hebben ontwikkeld is een degelijk advies van grote meerwaarde voor de eindgebruikers. Sinds de oprichting van het merk in 2003 is Vitakruid hard gegroeid (lees hier de geschiedenis) en dat doen wij nog steeds. 

Strategie en organisatie

Een groot deel van de investering in ons nieuwe pand heeft betrekking op het opleidingscentrum. Met dit opleidingscentrum willen wij een plek creëren om onze kennis op een prettige manier te delen met professionals in de gezondheidszorg. Een plek voor professionals om elkaar te ontmoeten en het dialoog aan te gaan om de orthomoleculaire benadering van gezondheid te innoveren en continu te verbeteren. Kortom, een diepte investering die onze focus nog scherper op professionals richt.

De missie, visie en waarden van Vitakruid blijven ongewijzigd en zijn de drie pilaren voor de strategie en organisatie, en dus de toekomst:

Missie

De missie van Vitakruid is om de gezondheid van de mensen te bevorderen door producten te ontwikkelen die de huidige excelleren en haar kennis over gezondheid te delen.

Visie

Vitakruid ziet gezondheid als uw grootste goed. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten worden producten ontwikkeld waarbij prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid en gebruiksgemak centraal staan.

De kernwaarden van Vitakruid zijn de input voor de dagelijkse werkwijze, maar ook voor de strategie.

  • Innovatie: Ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor gezondheidsproblemen
  • Excelleren: Producten zijn na de check prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid en gebruiksgemak altijd de beste keus.
  • Verantwoordelijk: Vitakruid is een familiebedrijf wat verantwoord onderneemt. Hierbij ligt de focus op lange termijn en continu groeien waarbij alle stakeholders een goede en gelijke behandeling krijgen. Vitakruid is verantwoordelijk voor verstrekking van informatie en kwaliteit van de producten.
  • Verbintenis: Vitakruid voelt zich verbonden met haar ambassadeurs. Vitakruid kent vele ambassadeurs, zowel professionals als bewuste consumenten, zij staan centraal in onze strategie.
  • Servant Leadership (Dienend leiderschap): Vitakruid wil er naar streven dat medewerkers verantwoordelijk zijn en voelen voor hun doelen binnen het bedrijf en dat deze doelen behaald worden door het maximale uit het talent van een individu te halen. Servant Leadership heeft als doel een platform te creëren en medewerkers in staat stellen hun doelen te bereiken, in plaats van top-down taken te verdelen.