Over Vitakruid | Vitakruid

Over Vitakruid

Bedrijfsprofiel

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over orthomoleculaire suppletie. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculair therapeuten, die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Missie

Het is de missie van Vitakruid om de gezondheid van de mensen te bevorderen door producten te ontwikkelen die de huidige excelleren en haar kennis over gezondheid te delen.

Visie

Vitakruid ziet gezondheid als uw grootste goed. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten worden producten ontwikkeld waarbij prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid centraal staan.

Waarden

De kernwaarden van Vitakruid zijn de input voor de dagelijkse werkwijze, maar ook voor de strategie.

  • Gezondheid, omdat dit is waar Vitakruid om draait. Kijkend naar die visie en missie, de producten die we ontwikkelen en de klanten waarmee we samenwerken
  • Samenwerken, omdat dit belangrijk is wanneer je in een klein team werkt
  • Professionaliteit, omdat we streven naar een 9 op alle aspecten (ja, ook wij zijn niet perfect). En dit vertaalt zich naar een professionele en klantgerichte houding naar elkaar en naar buiten
  • Groei, omdat we ambitieus zijn en persoonlijke ontwikkeling willen stimuleren

Merkbelofte Vitakruid

De missie, visie en waarden uiten zich uiteindelijk in een sterke merkbelofte. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten kijken wij in eerste instantie naar de kwaliteit van een formule (werkzaamheid en biologische beschikbaarheid). Het is immers de missie van Vitakruid om producten te ontwikkelen die de huidige ontstijgen. Wanneer wij hierin denken te slagen dan kijken wij naar de prijs. Wanneer het ons lukt om onze formule voordeliger aan te bieden dan de formule die het meest in de buurt komt op kwaliteitsvlak, dan introduceren wij een product. Wanneer wij niet kunnen concurreren op prijsgebied, dan introduceren wij onze formule niet. Dit is onze merkbelofte. Met deze filosofie is Vitakruid opgericht en gegroeid.

 

Kwaliteitscontrole

GMP

De productiepartners van Vitakruid bevinden zich allen in Nederland. Vitakruid heeft als minimaal vereiste dat een productiefaciliteit FSSC 22000 of GMP Pharma gecertificeerd moet zijn. Dat zijn strengere en completere eisen dan het opvolgen van de wettelijk verplichte HACCP richtlijnen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. GMP Pharma is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Lid NPN

NPNVitakruid is lid van de branche organisatie NPN (Natuur- & gezondheid Producten Nederland) en houdt zich aan de regels die de NPN in overleg met de overheid heeft vastgesteld.

 

Ons team

 

Naam Functie Orthomoleculair kennisniveau
Janneke Lindhout R&D Officer Orthomoleculair Adviseur Gevorderd
Rogier Nederlof R&D Officer Orthomoleculair Adviseur Gevorderd
Merel van Inge - Hage Productadviseur Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
Lisa Kotzebue Productadviseur Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
Rosanne Verhoef Productadviseur Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
Marjolein Oldenburg Coördinator Educatie Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
Ya Wen Au Educational Officer Orthomoleculair Adviseur Basis
Latoya Boele Docent Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
Lienke van Deuzen Docent Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
Marco Bosscha Coördinator Supply chain Orthomoleculair Adviseur Basis
Jeroen Bakker Warehouse Officer Orthomoleculair Adviseur Basis i.o.
Mario Freitas de Alencar Orthomoleculair Kok Orthomoleculair Adviseur Gevorderd
Joyce Bouwens - van der Meij Gastvrouw Orthomoleculair Adviseur Basis
Monique Vogelaar Gastvrouw Orthomoleculair Adviseur Basis
Carl Wesselius Controller  
Tom Schoone Finance Officer  
Jade van der Werve Digital Marketeer Orthomoleculair Adviseur Gevorderd
Rosanna Fincken Digital Marketeer Orthomoleculair Adviseur Basis i.o.
Ruben van Rooijen Digital Marketeer Orthomoleculair Adviseur Basis
Jessica van Inge Operationeel Manager Orthomoleculair Adviseur Basis
Elly Korzelius Oprichter / Adviseur Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
Bob van Inge Directeur / Eigenaar Orthomoleculair Adviseur Gevorderd

 

Uiteraard zijn de taken niet beperkt tot wat hierboven beschreven staat, vanwege de grootte van het bedrijf ondersteunt iedereen ook elkaar in de breedte. Het bindende element hierin is de missie van Vitakruid, wat ook de reden was voor de oprichting van het bedrijf:

"De missie van Vitakruid is om de gezondheid van mensen te bevorderen door producten te ontwikkelen die de huidige ontstijgen."

Wil jij onderdeel worden van ons team? Bekijk dan hier onze actuele vacatures!