Nieuw product! Betaïne HCL 650 mg + pepsine en testkit

Voor de vertering van koolhydraten, vetten en eiwitten zijn enzymen nodig die door de maagklieren worden geproduceerd. De belangrijkste daarvan is Betaïne HCl. Bij stress, een overconsumptie aan koolhydraten en vetten en bij het ouder worden neemt de productie van maagzuur en Betaïne HCl echter af. Dit kan leiden tot oprispingen en spijsverteringsproblemen. Het gebruik van Betaïne HCl met pepsine kan de absorptie van uw maaltijd verbeteren.

 

Testkit

Met de testkit kunt u gemakkelijk thuis een test uitvoeren om te zien wat dit product voor u kan betekenen. Neem één tablet 650 mg HCl met 150 mg pepsine in halverwege een hoofdmaaltijd. Een complexe maaltijd die eiwitten en vet bevat, dus niet een eenvoudige maaltijd met voornamelijk koolhydraten zoals sla, soep of fruit. 

Wanneer klachten niet erger worden, maar juist minder, zal er behoefte zijn aan Betaïne HCL met pepsine en dan is het van belang dat u zoekt naar de juiste dosering. Soms zijn wel 6 tabletten of meer nodig om het gewenste resultaat te bereiken. U kunt dan profiteren van de mogelijkheid om Betaïne HCl met pepsine te gebruiken om uw gezondheid te ondersteunen.

In de testkit zitten 10 tabletten. Dit is voldoende om erachter te komen of Betaïne HCl met pepsine voor u geschikt is. Op die manier kunt u bepalen of u profijt zult hebben van de aanschaf van het product zelf.

Wilt u meer weten over de werking van deze test? Stuur ons een mail!

Klik hier voor de productpagina van Betaïne HCl 650 mg met pepsine.

Klik hier voor de productpagina van Betaïne HCl Testkit.