Therapeutisch spreekuur

Therapeutisch spreekuur voor professionals in de gezondheidszorg

Het therapeutisch spreekuur duurt bij ons van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00. U kunt hier uiteraard terecht voor al uw vragen over onze producten, maar ook voor advies bij de behandeling van klachten.

U wordt te woord gestaan door Elly Korzelius of Marjolein Oldenburg.

 

0252 534 883

 

Elly Korzelius, oprichter van Vitakruid, begon haar natuurgeneeskundige praktijk in 1994. Traditionele Chinese Geneeskunde, acupunctuur en voedingsadviezen waren de voornaamste activiteiten. Meer en meer begon Elly zich te richten op voedingsadviezen gericht op de verbetering van het bewegingsapparaat. Naast haar praktijk verkocht zij al diverse voedingssupplementen. Uit ontevredenheid over de supplementen die destijds op de markt waren, begon zij haar eigen suppleties te ontwikkelen in samenwerking met diverse consultants. De laatste drie jaar van haar praktijk waren meer op dit proces gericht, dan op de praktijk zelf. Elly was voornamelijk bezig met het analyseren van wetenschappelijke artikelen, talloze overleggen met consultants, een netwerk opbouwen voor de werving van hoge kwaliteit grondstoffen. Aan het einde van 2002 was het dan zover, haar eigen merk was geboren: Vitakruid!

Marjolein Oldenburg, Coördinator Educatie bij Vitakruid en Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Marjolein werkt sinds 2015 bij Vitakruid. Zij heeft in de loop der tijd diverse trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd. Marjolein is bij de beroepsopleiding Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut als beste van haar klas geslaagd met een 8,9. Zij kan u ondersteunen bij diverse complexe vraagstukken.