Vraag gratis advies aan
Doe de Vitaminetest

Vitakruid bij Holland & Barrett kopen?

Arabella van de Laarschot

Arabella

R&D Officer 19 jan. 2023Bijgewerkt: 19 jan. 20235 min. leestijd

Vitakruid is verkrijgbaar bij meer dan 1.000 officiële verkooppunten. Zo zie je onze supplementen wellicht staan in de praktijk van jouw favoriete therapeut of kom je onze blauwe potjes tegen in onze webwinkel. Maar is het eigenlijk ook mogelijk om Vitakruid bij Holland & Barrett te verkrijgen?

Lees verder onder de afbeelding

Vitakruid bij Holland & Barrett kopen?

Onderwerpen in dit artikel

  • Vitakruid verkooppunten
  • Advies op maat
  • Kennis de basis
  • Tot slot: slik niet zomaar alles!

Om maar met de deur in huis te vallen, het is niet mogelijk om Vitakruid bij Holland & Barrett te verkrijgen. Beetje flauw misschien omdat het als clickbait kan voelen, maar we krijgen hier veel vragen over. We willen daarom wat meer uitleg geven.

Vitakruid verkooppunten

Onze supplementen zijn dus niet te koop bij Holland & Barrett, maar waar dan wel? Uiteraard kun je alle producten verkrijgen in onze eigen webshop. Daarnaast is Vitakruid verkrijgbaar bij meer dan 1.000 officiële verkooppunten. Meer dan 80% van deze locaties is niet alleen winkel, maar ook therapeut. We vinden het namelijk belangrijk dat jij het juiste advies krijgt bij de aanschaf van supplementen.

Zo kun je op onze website bij verkooppunten bijvoorbeeld op zoek naar een therapeut die gespecialiseerd is in een bepaald onderwerp, zoals de overgang, maag en darmen, hormonen of stress.

Orthomoleculaire scholing

De medewerkers van de officiële verkooppunten van Vitakruid zijn allemaal orthomoleculair geschoold. Daarnaast volgen ze actief alle productscholingen middels het uitgebreide Educatie programma van Vitakruid zakelijk voor professionals. Ze zijn daardoor bekend met het Vitakruid assortiment van A tot Z en weten hoe ze het beste persoonlijke advies kunnen geven.

Compleet advies

Vitakruid hecht waarde aan een compleet advies. Voedingssupplementen zijn namelijk maar een deel van het verhaal. Voeding en beweging vormen de absolute basis. Een supplement moet de toevoeging zijn, niet de basis. Een orthomoleculair geschoolde therapeut of onafhankelijke drogist is als geen ander in staat om jou individueel advies aan te bieden. Zo kunnen ze bepalen welke supplementen voor jou relevant zijn en hoe je ze gebruikt in een grotere geheel van je gezondheid.

Het is dus niet mogelijk om Vitakruid bij Kruidvat of Holland & Barrett te verkrijgen, maar grote kans dat er bij jou in de buurt toch een verkooppunt is!

Zoek je verkooppunt

Zoek een Vitakruid therapeut bij jou in de buurt.

Of vraag vrijblijvend online advies aan

Zoek een verkooppunt in de buurt en krijg per verkooppunt informatie te zien over:

  • het orthomoleculaire kennisniveau;
  • de verschillende specialisaties;
  • de Vitakruid kwaliteitsnorm (productkennis);
  • de voorraadstatus;
  • en de openingstijden.

Advies op maat

Niet iedereen is gebaat bij dezelfde supplementen. We vinden het daarom belangrijk om individueel advies aan te bieden. Daarnaast zijn supplementen slechts een deel van het verhaal. Voeding en leefstijl staan namelijk aan de basis van een goede gezondheid.

Geen zin of tijd om naar een verkooppunt te gaan? Bij Vitakruid zit een team van specialisten klaar om advies op maat te geven over supplementen, voeding en leefstijl. Deze adviseurs zijn ook allemaal orthomoleculair geschoold. Hierdoor hoef je dus niet naar een Vitakruid aanbieder te gaan, maar kun je jouw vraagstuk voorleggen via de mail, telefoon of chat.

Nog minder tijd? Probeer dan onze vitaminetest en ontvang al na een paar minuten een direct een vrijblijvend persoonlijk supplementenadvies.

Wil je zien welke supplementen voor jou geschikt zijn?

Check het via onze vitaminetest en kijk welke vitaminen en mineralen relevant zijn.

Doe de Vitaminetest

Kennis de basis

Kennis is de basis voor alles wat we doen bij Vitakruid. Hierdoor kunnen we niet alleen kwaliteitsproducten creëren, maar ook het beste advies bieden. Wij zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk weten over gezondheid, zodat jij daar geen onderzoek naar hoeft te doen.

Vanuit de ontwikkeling van nieuwe producten is er een constante aanvoer en vernieuwing van kennis. Onze supplementen ontstaan pas na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Hierbij focussen we altijd op de beste opneembaarheid, de optimale dosering en de samenwerking (synergie) tussen nutriënten.

Tot slot: slik niet zomaar alles!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen advies op maat krijgt in zijn zoektocht naar supplementen. Iedere persoon is namelijk uniek! Daarom hanteren wij bepaalde voorwaarden bij onze verkooppunten en zijn onze producten dus niet zomaar overal verkrijgbaar. Laat je adviseren, maak gebruik van onze kennis en kies voor kwaliteit!

Heb je nog meer vragen over onze supplementen?
Onze orthomoleculair therapeuten beantwoorden graag al jouw vragen en geven gratis advies op maat.
Vraag gratis advies aan
Avatar

Iris

Orthomoleculair Therapeut