Vraag gratis advies aan
Doe de Vitaminetest

Tjitske Reidinga; de nieuwe stem van Vitakruid

Vitakruid

Vitakruid

Vitakruid 4 apr. 2022Bijgewerkt: 14 apr. 20224 min. leestijd

In de wereld van de BN’ers is het geen onbekende, actrice Tjitske Reidinga. Misschien ken je Tjitske Reidinga (50) van Sterren op het doek, Gooische Vrouwen of van haar heerlijk eerlijke Instagramfeed. Maar wat heeft deze blondine met Vitakruid te maken? 

Lees verder onder de afbeelding

Tjitske Reidinga; de nieuwe stem van Vitakruid

Laten we het uitleggen. Een grote campagne start op 4 april en vanaf dat moment zul je ons op verschillende plekken voorbij zien komen met de boodschap ‘Slik niet zomaar alles’. In de campagne zie je verschillende hoofdpersonages die zich in alledaagse situaties enorm over zijn of haar grenzen laten gaan en dat nog ‘slikken’ ook. 

3 Vitakruid commercials

Er zijn drie verschillende commercials ontwikkeld. Eén van de situaties speelt zich af in een beddenzaak waar de beddenverkoper in een benauwde lepeltje-lepeltje positie komt te liggen met een klant. De andere commercials spelen zich af in een kliniek en een klaslokaal. Vitakruid schiet in deze benarde situaties te hulp en Tjitske Reidinga  zelf ook fervent Vitakruid gebruiker  brengt de boodschap. We komen met gepast advies: ‘Slik niet zomaar alles.’ Want als je wil weten wat je wél moet slikken, dan moet je bij Vitakruid zijn. 

'Slik niet zomaar alles'

'Slik niet zomaar alles'; dat klinkt misschien als een tegenstelling uit de mond van een supplementen aanbieder. Op de volle markt van vitaminen- en mineralensupplementen is het voor jou als consument soms erg lastig om juiste keuzes te maken voor je gezondheid. Verschillende prijzen, doseringen en merken. Hoe weet je nu wat je het beste kunt slikken?

Bob van Inge, directeur/eigenaar Vitakruid: '' 'Slik niet zomaar alles' focust zich op het feit dat iedereen anders is en dus ook andere vitamines en supplementen nodig heeft. Dat begint bij kennis en persoonlijk advies. Op vitakruid.nl kun je gratis persoonlijk advies krijgen, de vitaminetest doen, via blogs meer kennis opdoen of een advies gevend verkooppunt vinden. Met deze campagne willen we nog meer mensen hierop wijzen.''

Wist je dat bij de opnames van commercials vele specialistische partijen betrokken zijn? Eén daarvan is reclamebureau DDB Unlimited. DDB zegt jou misschien niet zoveel. De commercial ‘Even Apeldoorn bellen’ waar DDB verantwoordelijk voor was klinkt misschien bekender in de oren.

De afgelopen tijd hebben we dus intensief samengewerkt met advertentie bureau DDB Unlimited aan het hele traject van de commercial. Tom de Groot, strateeg bij DDB: "Iedereen weet dat wanneer je vitaminen en supplementen slikt je al een stap in de goede richting zet, maar veel mensen twijfelen toch over wat en hoeveel ze nu echt moeten slikken. Met de onderscheidende en persoonlijke adviesrol van Vitakruid konden we aan al deze vragen van de mensen tegemoetkomen."

Wil je zien welke supplementen voor jou geschikt zijn?

Check het via onze vitaminetest en kijk welke vitaminen en mineralen relevant zijn.

Doe de Vitaminetest

Vitakruid brengt radicaal verandering met een nieuwe campagne onder het thema ‘Slik niet zomaar alles’ waar de adviesfunctie van ons merk, opgebouwd vanuit het therapeutische fundament, de hoofdrol speelt in plaats van specifieke producten. Naast bewustzijn over wat je slikt, hopen we in ieder geval een glimlach op je gezicht te toveren! 

Wil je meer weten over wat je wel moet slikken? Volg dan ons gratis Vitakruid webinar ‘Slik niet zomaar alles’ op woensdag 20 april om 19.30. Verder kun je op onze campagnepagina een vitaminetest doen waar je jouw persoonlijke uitslag binnen 2 minuten ziet. 


Tjitske Reidinga; de nieuwe stem van Vitakruid