Vitakruid
Vitakruid

Agenda

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt onze focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig hun cliënten adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen.

Legenda
Stichting Ortho Health Foundation
Vitakruid kennisbijeenkomst
Agenda
Filter & sorteer

december 2020

Kennisbijeenkomst Mentale gezondheid
Datum 8 dec. 2020
Tijd 09:30 t/m 12:30
Plaats Hoofddorp

Lang werd gedacht dat de hersenen, darmen en het immuunsysteem niks met elkaar te maken hadden. Men ging ervan uit dat de hersenen “immune privileged” waren, ofwel dat niks van het immuunsysteem door de bloed/hersenbarrière heen kan. Inmiddels is duidelijk dat dit anders is! We bespreken hierbij het anti-inflammatoir dieet, beweging en bloedwaardetesten die kunnen worden ingezet. Als laatst bespreken we de darm (het tweede brein!) met diens invloed op de mentale gezondheid. Om u aan te melden voor deze bijeenkomst dient u te beschikken over een professional account. 

Webinar Magnesium
Datum 16 dec. 2020
Tijd 09:30 t/m 12:30
Plaats Digitaal
Dit extra ingeplande live webinar behandelt de twee belangrijke basisprincipes van de orthomoleculaire geneeskunde: vitamines en mineralen. Het webinar geeft verdiepende informatie over de toepasbaarheid van de belangrijkste vitamines en mineralen. Deelnemen aan deze digitale bijeenkomst kan voor de speciale prijs van slechts €10,- exclusief BTW. Het doel van onze scholingen is om met elkaar kennis te delen en vergroten. Wij zien kennisdeling als een bron tot verbinding. Tijdens de bijeenkomst worden kennis en ervaringen uitgewisseld en zullen orthomoleculaire toepassingen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. Om u aan te melden voor deze bijeenkomst dient u te beschikken over een professional account.
Filter op
Sluiten
Menu
Sluiten
Avatar
Kom je er niet uit?

Vraag gratis advies op maat aan van onze orthomoleculair therapeuten of doe de vitaminetest!

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest