Vitakruid

Welkom bij Vitakruid voedingssupplementen

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen jouw gezondheid en vitaliteit te behouden.

Lees ons verhaal

Agenda voor professionals

Orthomoleculair Specialist: Sport
Datum 3 jun. 2020
Tijd 09:30 t/m 17:00
Plaats Hoofddorp

In deze driedaagse cursus leert u hoe u klanten kunt begeleiden met een orthomoleculair voedingsplan bij ongemakken zoals overgewicht, blessures, hormonale disbalansen, gewrichtsslijtage, stress, spijsvertering, energiehuishouding en meer. De inzichten over de lichamelijke oorzaken van overgewicht stellen hogere eisen aan sport- en bewegingsleiders en personal coaches. Een deskundig op maat gemaakt voedings- en suppletieadvies en goede begeleiding is wat er gevraagd wordt van de professionals.

Orthomoleculair Specialist: Hormonen
Datum 9 jun. 2020
Tijd 09:30 t/m 17:00
Plaats Den Bosch

Tijdens deze 3-daagse cursus leer je wat hormonen zijn, wat ze doen en hoe ze samen met andere systemen zorgen voor een goed functionerend lichaam. We gaan zien dat de functie van hormonen sterk beïnvloed wordt door onze leefstijl en leefomgeving. Leefstijlinterventies zoals voedingsadvies, stressmanagement, herstel van het bioritme en voldoende bewegen kunnen gebruikt worden om het hormoonsysteem te beïnvloeden. 

Webinar: Spijsvertering
Datum 10 jun. 2020
Tijd 09:30 t/m 12:30
Plaats Hoofddorp

Een goede spijsvertering is van essentieel belang voor een algehele goede gezondheid. Maar de spijsvertering is een complex systeem met nauwe samenwerking van diverse regelsystemen waaronder de maag, lever, alvleesklier, dunne darm en dikke darm. Veel gezondheidsklachten hangen dan ook samen met een onvolledige vertering van voeding. Denk aan brandend maagzuur, obstipatie, slecht verdragen van bepaalde voedingsmiddelen, opgeblazen gevoel, etc. Klachten die zeer vaak voorkomen in de praktijk. Meer inzicht in het spijsverteringsstelsel en de samenhangende problematiek is daarom in de praktijk van de zorgprofessional onmisbaar. In deze dynamische en praktische online cursus vertelt expert op dit gebied Wouter de Jong, wat je zoal kan doen voor het optimaliseren van de spijsvertering.

Bijscholing: Hormonen & Gedrag
Datum 10 jun. 2020
Tijd 09:30 t/m 17:00
Plaats Hoofddorp
Deze cursus is voor oud cursisten van de cursus Orthomoleculair Hormoonconsulent. De cursus is ook bedoeld voor gevorderde orthomoleuclair therapeuten (zoals afgestudeerde studenten van de opleiding Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut) en andere professionals zoals artsen, (natuur)diëtisten, verpleegkundigen, physician assistants, verloskundigen en complementaire therapeuten met een afgeronde opleiding, medische basiskennis en orthomoleculaire voorkennis. 
Bekijk alle agenda-items

Professional account

  • Aanmelden voor scholingen
  • Staffelkorting bij bestellen van grotere hoeveelheden
  • Webshop met inkoopprijzen
Professional account aanvragen
Menu
Sluiten