Vitakruid

Welkom bij Vitakruid voedingssupplementen

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen jouw gezondheid en vitaliteit te behouden.

Lees ons verhaal

Agenda voor professionals

Orthomoleculair Specialist: Hormonen
Datum 6 apr. 2020
Tijd 09:30 t/m 17:00
Plaats Hoofddorp

Voorheen heette deze opleiding "Orthomoleculair Hormoonconsulent". Iedereen heeft wel eens te maken met een ontregeling van de hormonen. Denk aan vrouwen met premenstruele klachten, agressie door een testosteronoverschot, onrust door stresshormonen, of pijnklachten door groeihormonen. Zo zijn er nog talloze andere hormonen die een rol spelen binnen ons lichaam. Maar wat zijn hormonen nu precies, wat doen ze en vooral: hoe zorgen we ervoor dat onze hormonen hun werk kunnen doen en ons gezond houden?

Kennisbijeenkomst Vitakruid Gamma van A tot Z
Datum 6 apr. 2020
Tijd 09:30 t/m 16:30
Plaats Nijmegen

Er is inmiddels zoveel keuze aan supplementen op de markt, dat men soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer is welk supplement geschikt en wat maakt nou een goed supplement? Dit zal duidelijk worden bij deze bijeenkomst waarbij supplementen inhoudelijk worden besproken. 

Bijscholing: Intermittent fasting
Datum 7 apr. 2020
Tijd 09:30 t/m 17:00
Plaats Den Bosch

Deze cursus geeft meer inzicht in en begrip over het inzetten van vasten in een gezond voedingspatroon. Je leert hoe je de behandeling van je cliënten kunt ondersteunen met deze methode van vasten om betere therapeutische effecten te behalen.

Kennisbijeenkomst Schildklier & Auto-immuniteit
Datum 7 apr. 2020
Tijd 09:30 t/m 12:30
Plaats Hoofddorp

In de geneeskunde geldt de algemene opvatting dat een schildklierprobleem meestal voor het leven is. Hieruit volgt dat schildklierpatiënten voortaan altijd een geneesmiddel zouden moeten slikken om hun schildklierhormonen aan te vullen. In bepaalde gevallen is dit misschien waar, maar uit onderzoeken valt op te maken dat het veel waarschijnlijker is dat een schildklierafwijking geleidelijk afneemt, áls hij al werkelijk aanwezig is.

Bekijk alle agenda-items

Professional account

  • Aanmelden voor scholingen
  • Staffelkorting bij bestellen van grotere hoeveelheden
  • Webshop met inkoopprijzen
Professional account aanvragen
Menu
Sluiten